3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 14:30

20.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Frymburk se radoval po delší době z vítězství


Branky


33. K. Malák , 47. M. Juhaňák (p.) , 87. J. Salzer - 35. T. Hüttner , 56. M. Ďurica
0

Rezervu Frymburku, jenž čeká nejistá budoucnost, přijela obrat o body Nová Ves - Brloh B. Domácí si však zápas pohlídali a po delší době se mohli radovat z vítězství, které vystřelil tři minuty před koncem zápasu Jan Salzer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas

Nová Ves nastoupila oproti minulému utkání doma s Dolním Dvořištěm v pozměněné sestavě a chybělo jí několik opor. Naopak frymburští byli posíleni o hráče z A týmu a rázem se stali papírovými favority utkání. První půl hodina hry se odvíjela od postavení obou klubů v tabulce. Zhruba čtyřicítka diváků viděla náznaky šancí, ale žádné z nich gólem neskončily. Skóre se poprvé měnilo ve třiatřicáté minutě, kdy J. Salzer rychle rozehrál autové vhazování na obránce Šumavy Frymburk Karla Maláka, jenž z úhlu překonal gólmana hostí, 1-0. Zápas byl srovnán o dvě minuty později z kopačky Tomáše Hüttnera, který využil zaváhání domácí obrany a dokázal dopravit míč do sítě brankáře Maliny, 1-1. Další šance ve zbývajících deseti minutách branky nepřinesly a do druhé poločasu se tak šlo za nerozhodného stavu.

Salzer vystřelil Frymburku tři body

Druhý poločas začal šancí domácích, po které rozhodčí Zloch odpískal ve vápně faul na Romana Mertla a kopal se pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Martin Juhaňák, který ho bezpečně proměnil, a vrátil tak domácím vedení, 2-1. Vedení frymburské rezervy však netrvalo příliš dlouho a o necelých deset minut později, konkrétně v šestapadesáté minutě, bylo opět srovnáno, když se po mnoho odrazech z rozehraného rohového kopu trefil Milan Ďurica  a domácí mohli znovu začít dobývat bránu hostí, 2-2. Po několika menším tlaku frymburských fotbalistů to už vypadalo na dělbu bodů. Jenomže proti byl domácí útočník Jan Salzer, který tři minuty před koncem utkání skluzem vystřelil Frymburku tři body, 3-2. Hostující Nová Ves se v posledních vteřinách zápasu snažila o vyrovnání, které však nepřišlo a domácí si připsali tři body, díky nimž se budou objevovat v okresním přeboru i v nadcházející sezoně.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
David Antl, hráč: Do zápasu s Novou Vsí jsme šli s jediným cílem a to vyhrát. Ale náš cíl nám ztěžovala dobrá aktivita našeho protivníka. Několikrát ohrozili naší bránu, ale náš gólman František Malina nás podržel, sice přes malé chybičky, ale dopadlo to dobře. Hráli jsme aktivně. Měli jsme spoustu šancí, které jsme mohli proměnit v gól, ale nepodařilo se. Dali jsme 3 góly a získali jsme to, o co nám šlo a to jsou 3 body. Nejlépe z našeho týmu bych hodnotil Karla Maláka za výbornou hru po celý zápas. Takže jedním slovem „drtičky“.

FK Nová Ves - Brloh B
Tomáš Hüttner, útočník: V utkání proti Frymburku se nám moc nedařilo, neproměnili jsme gólové šance a ani v kombinaci se nám moc nedařilo. V příštím zápase proti Přídolí musíme hru zlepšit.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
F. Malina [-] - V. Tomka [-] , K. Malák [-] , M. Břečka [-] - R. Mertl [-] , M. Juhaňák [-] , D. Antl [-] - Z. Vrátil [-] , J. Salzer [-] , P. Tichovský [-] (85. J. Rillich [-] ) , M. Neumann [-] (85. J. Pecha [-] ) -

FK Nová Ves - Brloh B
J. Novák [-] - D. Šolc [-] (82. J. Postl [-] ) , R. Postl [-] , J. Anderle ml. [-] , J. Šusta [-] - S. Smieško [-] (46. J. Vejvoda [-] ) , L. Veverka [-] , M. Tejko [-] - M. Ďurica [-] (75. J. Bárta [-] ) , T. Hüttner [-] - J. Pouzar [-] (46. V. Loucký [-] )

ŽK: 47. L. Veverka .
Místo: Frymburk. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZLOCH František - SALZER Jaroslav (N), ANDERLE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.