4:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Větřní se loučí s přeborem porážkou


Branky


38. J. Kubík , 54. V. Kotlár , 58. T. Zeman (p.) , 64. V. Kotlár - 52. M. Votýpka , 65. M. Votýpka
0

O záchranu přijelo do Dolního Dvořiště bojovat větřínské béčko. Naneštěstí pro něj pouze v 10 hráčích, a tak si domácí připsali i díky tomu tři body do tabulky a s diváky se rozloučili se sezonou vítězně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neatraktivní první půle

Zápas pro domácí Dolní Dvořiště nezačal vůbec dobře. Ti chtěli dát rychle první branku, ale do 30. minuty utkání bylo pro oko diváka nepěkné. Na hřišti bylo mnoho osobních soubojů a obě mužstva se drala do šancí přes nakopávané balóny, které však končily na obranných řadách. Poté se hra změnila a bylo vidět několik pěkných brankových příležitostí. Jednu takovou využil v osmatřicáté minutě Jakub Kubík a krásnou střelou z dobrých třiceti metrů rozvlnil síť Dobrovodského poprvé, 1-0. Hosté se do útoku dostávali jen sporadicky. Za zmínku stojí akorát nebezpečný brejk Votýpky, který však brankou neskončil a do kabin se tedy šlo za jednobrankového vedení domácího Dvořiště.

Rychlý gólový nástup do druhého poločasu

První půle nebyla pro diváky příliš atraktivní, ta druhá již byla o něco lepší a začaly padat i góly. Ve dvaapadesáté minutě využil větřínský záložník chyby v dolnodvorské rozehrávce, přihrál nepokrytému Martinovi Votýpkovi a ten do protipohybu brankáře Posela, vyrovnal na 1-1. O dvě minuty později domácí přelili misku vah opět na svou stranu, když krásný míč za obranu dostal V. Kotlár a z pětadvaceti metrů přehodil hostujícího strážce brány, 2-1. V 58. minutě byl ve vápně faulován domácí Kubík, kterého sestřelil ve vápně brankář Dobrovodský. Míč si postavil Tadeáš Zeman a svou devatenáctou brankou v sezoně překonal hostujícího brankáře, 3-1. V dalších chvílích bylo vidět mnoho vyložených šancí ke skórování, ale naneštěstí pro diváky, žádná brankou neskončila. Až ta v 64. minutě z nohy V. Kotlára, který využil pěkné individuální akce Zemana a jeho následné přihrávky do prázdné brány, 4-1. Prakticky ihned po rozehrávce domácí hlavy schladil opět Martin Votýpka, kterého našel jeden z krajních beků Větřní a Votýpka upravil na konečných 4-2. Oba celky se po rychlém začátku druhého poločasu viděli spíše na dokopných a v utkání se již více nestalo. Tři body bralo Dolní Dvořiště a Větřní se loučí s okresním přeborem.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
J. Posel, brankář: Dneska jsme hráli poslední domácí zápas s Větřní B. V prvním poločase bylo několik šancí, ale ty se nám nepodařili proměnit, ale pak se zhruba 10 minut před koncem prvního poločasu krásnou střelou prosadil Jakub Kubík, kdy brankáři nedal žádnou šanci. Do první půle se nic neměnilo v druhém poločase jsme dali 3 góly a Větřní jen dva to jim nestačilo na vítězství a my slavili výhru 4:2. Chtěl bych pochválit celý tým k dobrému výkonu a Větřnínským přeji mnoho štěstí do další sezóny.




Sestavy


FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - M. Hajdák [-] , J. Krenauer [-] , P. Varhol [-] , M. Marek [-] - J. Macanovič [-] (45. J. Mokoš [-] ) , J. Říha [-] (66. T. Macanovič [-] ) , J. Kubík [-] , L. Doucha [-] (62. M. Bandík [-] ) - V. Kotlár [-] (73. P. Pecha [-] ) , T. Zeman [-] -

SK Větřní B
M. Dobrovodský [-] - T. Sulzer [-] , J. Fleischmann [-] , V. Sulzer [-] , T. Hromada [-] , M. Kosař [-] , M. Votýpka [-] , M. Vegeš [-] , M. Votýpka [-] , M. Přibyl [-]

ŽK: 38. J. Kubík .
Místo: Dolní Dvořiště. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamovič Jiří - HOŠEK Dalibor (N), SULZER Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.