13:0
(5:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn si třinácti gólovou show, vystřílel pozici podzimního půlmistra


Branky


17. D. Švanda (vl.) , 19. J. Kunc , 30. L. Valenta , 36. J. Kunc , 39. J. Brom , 46. T. Houska , 55. M. Valtr (p.) , 57. T. Houska , 60. J. Klička , 66. M. Vlk , 72. J. Brom , 83. J. Klička , 85. D. Maruška
0

V posledním kole čekala na hráče Týna povinnost tří bodů, proti Dolnímu Bukovsku. Nováček ze soutěže se trápí a v posledních kolech schytává jeden příděl za druhým. Nic jiného se neočekávalo ani na hřišti Týna. Domácí hráči měli navíc o motivaci postaráno, díky zaváhání vedoucího Lipí se v případě jakékoli výhry. mohli dostat do čela tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání nenabídl žádnou strhující podívanou. Domácí Týn se přizpůsobil hře svého soupeře, která byla plná nepřesností. A tak domácím paradoxně pomohli hosté, když si centr Daniela Broma poslal hlavou do vlastní branky Dominik Švanda - 1:0. Inkasovaná branka zatřásla s hosty, kteří se sesypali a za další dvě minuty inkasovali další gól. Poncovu střelu směřující do branky zastavil jeden z obránců rukou, míč se ovšem odrazil k nohám Jaroslava Kunce, který se do prázdné nemýlil. Citlivě tedy vyřešil celou situaci rozhodčí Hruška, který ponechal domácím výhodu. Ve 30. minutě zahrával rohový kop Daniel Brom, jeho centr si našel Leoš Valenta a hlavičkou na zadní tyč zvýšil na 3:0. Valenta si tak připsal premiérovou trefu za týnské béčko. Ve 36. minutě se podruhé mezi střelce zapsal Jaroslav Kunc, toho ideálně za obranu vysunul Daniel Brom a Kunc netradičně hrající v útoku poslal míč kolem brankáře Trnky počtvrté do sítě - 4:0. Ve 39. minutě přidali domácí hráči další branku. Tentokrát zafungovala sourozenecká spolupráce přihrávajícího Daniela Broma a zakončujícího Jaroslava Broma. Ten obešel jak obránce, tak brankáře a do prázdné pečetil poločasové skóre 5:0.

Pokud vstupovali hosté z Bukovska do druhé půle s tím, že si nechtějí odvézt dvouciferný debakl, jejich plán vzal za své hned po 15 vteřinách druhého dějství. Akci čerstvě příchozích Příhody, Kličky a zakončujícího Housky, skončila šestou brankou v síti brankáře Trnky. V 55. minutě byl ve vápně faulován Houska a nařízenou penaltu proměnil brankář Valtr zkušeně - 7:0. Za dvě minutky vyslal do úniku Klička, Faru, který před brankáře ještě posunul míč na Housku, který do prázdné zvyšoval na 8:0. Po hodině hry to bylo 9:0. Jaroslav Brom přistrčil míč Kličkovi, který bombou o tyč poslal míč do sítě. Desátá branka pak byla láhůdkou pro oko diváka. Fara na polovině hřiště rozehrál přímý kop a Matěj Vlk nevídanou ranou z kruhu poslal míč přesně do šibenice. Škoda jen, že gól nebyl zvěčněn žádným záznamem, byl by to aspirant na gól roku, ne-li desetiletí. Další trefa na sebe nenechala dlouho čekat. Po přihrávce od Marušky, poslal Jaroslav Brom na párek jak obránce, tak brankáře a do prázdné branky zvýšil na 11:0. V 83. minutě přesným pasem našel Houska, nabíhajícího Kličku, tomu stačili dva doteky, zpracování a zakončení, aby dostal míč do sítě - 12:0. Gólová tečka za zápasem přišla o dvě minuty později. Jaroslav Brom posunul míč před prázdnou branku na Marušku a ten uklidil míč do sítě na konečných 13:0!!!

 

Týn se tak dostal do čela tabulky, kde je zcela po právu. Jako jediný tým neprohrál a zároveň má nejlepší útok i obranu!



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč): "V sobotu nám udělala radost zpráva z Černého Dubu, který porazil Lipí a dal nám tím šanci posunout se do čela tabulky. Stačila jen maličkost – nepodcenit zápas s Dolním Bukovskem. Soupeř dostává jeden příděl za druhým a očekávali jsme, že to podobně dopadne asi i v našem utkání, nikdy ale ve fotbale nesmíte nic podcenit. Prvních dvacet minut se nám nedařilo, naštěstí nás z trápení vysvobodil sám soupeř vlastním gólem. Pak už to šlo hladce, skoro bych řekl až moc hladce… V mužích nikdo z našeho týmu 13-gólovým rozdílem nevyhrál, při vší úctě k soupeři to chvílemi vypadalo, jako kdybychom hráli proti žákům… Diváci museli být nadšení – gól dal i brankář Valtr, Vlk se trefil z poloviny hřiště. Myslím, že jsme se s podzimem hezky rozloučili a teď na dokopné můžeme zapíjet první místo!"

TJ Dolní Bukovsko B
Jiří Matoušek (záložník): "Co k tomu mám říct? K tomuhle nejde ani sdělit žádné slušné vyjádření. Kdybych měl naše vystoupení na půdě Týna hodnotit, musela by být má slova cenzurovaná.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - O. Lukeš [-] (46. V. Červenka [-] ) , J. Vanda [-] , M. Vlk [-] , T. Kunc [-] (46. P. Příhoda [-] ) - L. Valenta [-] , J. Fara [-] , J. Brom [-] , D. Brom [-] (46. T. Houska [-] ) - L. Ponec [-] (46. J. Klička [-] ) , J. Kunc [-] (57. D. Maruška [-] )

TJ Dolní Bukovsko B
J. Trnka [-] - L. Malecha [-] , D. Švanda [-] , L. Malecha [-] (46. S. Švanda [-] ) , M. Trávníček [-] (57. F. Babán [-] ) - V. Klečka [-] , J. Cihla [-] , J. Matoušek [-] , J. Mach [-] (47. F. Sedlák [-] ) - L. Lomský [-] , V. Koutský [-]

Hráči zápasu: M. Valtr , J. Kunc , M. Vlk .
Místo: Týn nad Vlt.. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Hruška Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.