T. Bílek 12. (p.)
P. Klejna 60.
2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 13:30

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn ztratil ve Větrovech


Branky


12. T. Bílek (p.) , 60. P. Klejna - 56. J. Plojhar
0

Větrovy ukázaly, že doma nedají svou kůži zadarmo. Přesvědčil se o tom Týn, který po vyrovnaném boji nakonec odjel s prázdnou. Domácí šli do vedení po proměněném pokutovém kopu hned v úvodu zápasu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proměněná penalta zajistila domácím vedení...

Již během prvních 10 minut Větrovy několikrát stihly zahrozit, ale ani jedna z jejich šancí gólem neskončila. Větší aktivita domácího celku nakonec vyústila ve 12. minutě v pokutový kop v jejich prospěch, když byl ve vápně faulován Radim Pfeifer. Míč si na značku penaltového puntíku postavil exekutor Tomáš Bílek a v klidu proměnil. Větrovy měly i nadále více ze hry a dokázaly si vypracovat i několik dalších slibných šancí. Naštěstí pro hosty se jim je nedařilo proměňovat a stav 1:0 tak přetrvával. Týn v prvním poločase tahal za kratší konec provazu a díky problémům v koncovce gólmana domácích Blažka překonat nedokázal ani jednou. Branka z pokutového kopu z úvodu zápasu tak nakonec byla jedinou, kterou diváci v prvním poločase viděli.

Domácí málem své neefektivity litovali...

V úvodních minutách druhého poločasu přiložili pod kotel hosté a v 56. minutě srovnali stav zápasu na remízových 1:1. Úspěšným střelcem byl útočník Jakub Plojhar, jehož tečovaná střela skončila za zády domácího gólmana. Ale už za další 4 minuty se skóre utkání měnilo znovu ve prospěch domácího celku. V 60. minutě Petr Flachs oslovil svou nádhernou přihrávkou Petra Klejnu, který už se zakončením něměl problém a znovu tak svému týmu vliv krev do žil. Týn však nesložil zbraně a i nadále svému soupeři zle zatápěl. Hostům se dokonce podařilo srovnat, ale kvůli špatně zahranému autovému vhazování nebyl gól uznán. Žádná z dalších akcí už se pak gólového úspěchu nedočkala. Větrovy tedy dokázaly uhájit své těsné vedení až do konce utkání a Týn tak i přes svůj závěrečný tlak odjel domů s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


SK KAVAS Větrovy
Radim Pfeifer (hráč SK KAVAS Větrovy): Hra byla v prvních minutách zápasu o něco více v našich rukách. Během prvních 10 minut jsme si dokázali vypracovat několik slibných šancí, bohuž ani jedna z nich gólem neskončila. Celý první poločas jsme byli lepším týmem, soupeř jen občas zahrozil nějakou menší akcí. Po výměně stran Týn přidal a nakonec i vyrovnal. Nám se však znovu podařilo odskočit na 2:1. Posledních 10 minut zápasu se hrálo převážně na naší polovině, kdy už jsme spíše jen bránili těsné vedení, což se nám nakonec podařilo, a to především díky výborné hře naší obrany. Dá se řící, že z naší strany byl zápas takovým menším "festivalem neproměněných šancí". Ale tři body jsou naše, a to je hlavní.




Sestavy


SK KAVAS Větrovy
Z. Blažek [-] - L. Boháč [-] (67. M. Jelínek [-] ) , J. Sedláček [-] , J. Říha [-] , V. Koudelka [-] - A. Purman [-] , R. Trantýr [-] , T. Bílek [-] , P. Flachs [-] , R. Pfeifer [-] (86. V. Dubský [-] ) - P. Klejna [-] (90. M. Trnka [-] )

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Valtr [-] - P. Vařil [-] , J. Meidl [-] , M. Šonka [-] , T. Pomije [-] - M. Boček [-] (72. R. Kníže [-] ) , J. Brom [-] , J. Plojhar [-] , T. Houska [-] (61. J. Mezera [-] ) - R. Štos [-] , L. Mravec [-]

ŽK: 64. R. Trantýr - 12. T. Pomije , 33. J. Plojhar , 90. J. Meidl .
Hráči zápasu: T. Bílek , P. Klejna - J. Plojhar .
Místo: Větrovy. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nedvěd Petr - Lovětínský Daniel, Picka Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.