0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na derby přišlo 300 diváků!


Branky


0

O tom, že fotbal v Blatné opravdu táhne, jsme se mohli přesvědčit tento víkend. Derby s Mirovicemi sledovalo zpoza hřiště zhruba 300 diváků, kteří vytvořili opravdu výbornou fotbalovou atmosféru. Bohužel pro ně, se dočkali jen jediného gólu. Efektivnější v zakončení byli hosté a právem si tak odvezli všechny body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná první půle gól nepřinesla...

Do utkání vstoupili aktivněji domácí. Z jejich úvodního tlaku se však hosté poměrně rychle vymanili, chytili tempo zápasu a hru vyrovnali. První velké šance se rekordní počet diváků dočkal, když mirovický Kazák svým přesným centrem našel Vodňanského, toho však zradilo zakončení a míč poslal mimo tři tyče. To byla bohužel jediná větší šance v průběhu prvního poločasu. Ani jeden z týmů se nechtěl dopustit chyby, kterou by mohl soupeř potrestat gólem, a důsledkem toho byla ne moc pohledná hra, která probíhala převážně na polovině hrací plochy. V úvodních 45 minutách se tedy diváci gólu nedočkali a oba týmy šly do kabiny za nerozhodného stavu.

Boj mezi vápny pokračoval...

Poločasová pauza nejspíše více prospěla hostům, kteří hned v úvodu druhého poločasu převzali otěže zápasu do svých rukou, a odměnou jim byl gól na 0:1. Přibližně v 55. minutě dostali Mirovice výhodu standardní situace, která vyústila v centr do šestnáctky, kde se nejlépe zorientoval Jan Císař a v pádu dokázal dostat míč za záda bezmocného gólmana Chlandy. Hned tři minuty poté se pro hosty rýsovala další zajímavá příležitost, když po pravé straně hřiště unikal dobře hrající Kazák. Když už se dokázal zbavit všech svých pronásledovatelů a zdálo se, že bude postupovat sám na domácí branku, tak se mu do cesty postavil se svým ne příliš vybíravým zákrokem stoper Čadek a celou akci zastavil. Naštěstí pro něj pouze za cenu žluté karty. V posledních minutách se domácí nadechovali k závěrečnému tlaku, ale vytoužené branky, která by znamenala alespoň jeden bod, se nedočkali a všechny body si tak odvezli hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Blatná
Michal Vanduch (předseda TJ Blatná): V bojovném, na šance a fotbalovou krásu velice skoupém utkání, jsme přivítali hráče Mirovic. Zápas se odehrával převážně mezi vápny a během celých 90 minut přinesl minimum šancí. V prvním poločase jsme předvedli velice špatný výkon. Naši největší šanci nevyužil ve 20. minutě Lukáš Motyka. Ani hosté se do žádné šance nedostali. Jediný gól zápasu vstřelil Jan Císař po závaru v našem vápně. Tempo jsme zvýšili až po vstřeleném gólu, ale k nebezpečnému ohrožení branky soupeře to nevedlo. Naráželi jsme na početnou a pevnou obranu. Až v posledních 10 minutách jsme začali hrát fotbal a vytvořili si šance, ale gól jsme vstřelit nedokázali. Podali jsme velmi špatný výkon a dovolili jsme, bojovně hrajícím hráčům Mirovic, odvézt si všechny body domů.

SK Mirovice
FC DIMMPL Mirovice: Před utkáním nás mohlo trošku strašit, že Blatná okupuje druhé místo tabulky a na kontě má 3 výhry, remízu a žádnou porážku. Derby ale nikdy nemá favorita a s tím jsme do utkání také šli. Domácí vstoupili do utkání lehce aktivněji, ale jejich převahu jsme brzo srovnali. V první půli jsme měli jednu větší šanci, ale jinak se vše odehrávalo spíše na středu hřiště. Do druhé půle jsme aktivněji vstoupili my a po dobře zahrané standardní situaci šli zaslouženě do vedení, které jsme nakonec udrželi až do závěrečného hvizdu. Nutno dodat, že v rukavičkách se určitě nehrálo. Musíme poděkovat divákům za to, jakou vytvořili atmosféru.



Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - J. Viták [-] , M. Kůst [-] (68. D. Kallmünzer [-] ) , J. Sýkora [-] (55. P. Stulík [-] ) , P. Čadek [-] - L. Motyka [-] , M. Mišiak [-] , F. Jícha [-] , O. Křivanec [-] , M. Petrášek [-] - R. Peleška [-]

SK Mirovice
F. Slavík [-] - A. Kazák [-] , V. Jelínek [-] (90. L. Ladický [-] ) , K. Mařík [-] (33. K. Sláma [-] ) , M. Huleš [-] , M. Pacovský [-] - J. Vodňanský [-] , F. Boukal [-] , R. Převrátil [-] (82. P. Kvěch [-] ) , R. Peterka [-] - J. Císař [-] (68. T. Hlavín [-] )

ŽK: 26. M. Mišiak , 49. R. Peleška , 58. P. Čadek , 90. F. Jícha - 37. R. Peterka , 47. M. Huleš , 61. J. Císař , 63. M. Pacovský , 89. T. Hlavín , 90. F. Slavík .
Hráči zápasu: J. Císař , A. Kazák .
Místo: tráva. Počet diváků: 300. Rozhodčí: Přibyl Jan - Rinth Jan, Passler David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.