0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:30

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větrovy vyšly doma proti Vodňanům bodově naprázdno


Branky


0

V minulém kole se střetly Větrovy s Blatnou, které podlehly těsným rozdílem 1:0, a tentokrát je čekal další silný soupeř v podobě Vodňan, které si o předešlém víkendu připsaly bod za remízu s Týnem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení...

Postavení v tabulce předurčovalo roli papírového favorita hostům z Vodňan, ale první desetiminutovka utkání tomu moc nenasvědčovala. Aktivnějším týmem byli v úvodu prvního poločasu spíše domácí, kteří drželi míč na svých kopačkách. Bohužel pro Větrovy jim to vydrželo jen v úvodních deseti minutách a poté už převzali režii hry do svých rukou hosté. Ti začali svého soupeře přehrávat dobrou kombinační hrou, díky které otevřeli ve 23. minutě skóre utkání a ujali se jednogólového vedení. Nedůslednosti v obraně Větrov využil vodňanský Martin Novák a dopravil míč až za záda gólmana Kümmela. Domácí se ze své chyby nepoučili a ve 36. minutě s nimi bylo znovu zle. Tentokrát se na střeleckou listinu zapsal Tomáš Vokatý a poslal tak svůj tým do dvougólového trháku. Ve zbývajících minutách první pětačtyřicetiminutovky už se ani jeden z týmů prosadit nedokázal a do šaten tak šli spokojenější hosté, kteří měli na své straně pohodlné vedení.

Domácí bojovali, ale marně...

Hra ve druhém poločase byla ze strany domácího celku o něco odvážnější než v poločase prvním. Větrovští fotbalisté si dokázali vypracovat několik dobrých šancí ke snížení stavu utkání, ale bohužel pro ně ani jednu z nich využít nedokázali. Hosté kontrolovali své dvoubrankové vedení, které si vypracovali v prvních pětačtyřiceti minutách, a tudíž už neměli potřebu se hnát do ofenzivy. Ve druhé pětačtyřicetiminutovce se nakonec diváci už žádné další branky nedočkali. Vodňany dokázaly uhlídat svůj náskok v podobě dvou branek a dá se tedy říci, že zápas rozhodl už první poločas. Šanci napravit tuto domácí porážku budou mít větrovští v příštím kole, kdy zavítají na hřiště Lažiště. Vodňany doma přivítají rezervu Milevska a uvidíme, zda dokážou prodloužit svou domácí neporazitelnost.



Ohlasy k zápasu


SK KAVAS Větrovy
Radim Pfeifer (záložník): Prvních deset minut jsme hráli spíše my. Ale pak soupeř začal kombinovat a po nedůslednosti v našich řadách jsme obdrželi první gól. V prvním poločase jsme zaváhali ještě jednou a soupeř toho znovu využil. Druhá půle byla o něco otevřenější a měli jsme také o něco více šancí, ale žádnou z nich jsme neproměnili a soupeř zaslouženě vyhrál.




Sestavy


SK KAVAS Větrovy
J. Kümmel [-] - J. Klejna [-] (56. Z. Vodstrčil [-] ) , J. Sedláček [-] , J. Říha [-] - M. Jelínek [-] , R. Pfeifer [-] , A. Purman [-] (54. M. Dvořák [-] ) , R. Trantýr [-] , T. Bílek [-] , P. Flachs [-] - P. Klejna [-]

FK Vodňany
J. Budín [-] - L. Malík [-] , J. Hajný [-] , J. Rauscher [-] - J. Bače [-] , M. Hojdekr [-] , T. Vokatý [-] , J. Volmut [-] , R. Veselý [-] , J. Chalupský [-] (54. J. Varyš [-] ) - M. Novák [-] (82. D. Vítovec [-] )

ŽK: 6. J. Říha , 80. Z. Vodstrčil , 90. P. Flachs - 43. J. Bače , 90. J. Varyš .
Hráči zápasu: T. Vokatý , M. Novák .
Místo: Větrovy. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Valeš Radek - Hanes Tomáš, Nedvěd Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.