2:2
(2:1)
19. M. Horka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselí získalo svůj první bod, přitom sahalo na všechny tři


Branky


30. M. Ježek , 45. J. Lukáš - 19. M. Horka
0

Veselská Lokotka poprvé vsezóně dokázala zabodovat. Tragický start do soutěže utnulo až páté kolo a utkání s Dražicemi. Veselí přitom sahalo po všech bodech, ale za stavu 2:1 neproměnil Fischer penaltu ani následnou dorážku. Díky lepšímu skóre se Veselí dostalo z posledního místa. Tabulku uzavírají Prachatice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Návrat brankáře Plachého do brány Veselí byl výborný tah, jelikož právě zkušený gólman dodává svému týmu jistotu a s jeho návratem souvisí i celkové zlepšení. Ale utkání s Dražicemi určitě nebylo jeho nejlepší.

Do utkání lépe vstoupili hosté, kteří se ujali vedení v 19.minutě. Horka vedl míč 40 metrů a těsně za vápnem se rozhodl vystřelit levou nohou. Střela to byla sice pomalá a minimálně nebezpečná, ale Plachý pokus podcenil a míč mu prošel pod tělem. Horka tak dal, dá se říci, velmi laciný gól.

Domácí ale dokázali zabrat a do poločasu skóre otočit. Nejprve ve 30.minutě vyrovnal Matěj Ježek, který využil dlouhého nákopu za obranu a tváří v tvář brankáři hostů nezaváhal. O obrat se zasloužil kapitán Jindřich Lukáš, který využil zmatků obrany soupeře a zakončil do prázdné brány. Nutno dodat, že u jeho gólu udělal velký kus práce Fischer, jenž si poradil s dotírajícím obráncem krásnou kličkovanou a právě po jeho centru přišel již zmíněný gól.

Do druhé půle nastoupili veselští opět plni elánu. Fischer však nedokázal proměnit pokutový kop a tak zákonitě přišel trest v podobě vyrovnání. Špatný den podtrhnul brankář Plachý, jenž zakiksoval výběhem a následným výkopem na nohu Hadáčka a ten z třiceti metrů poslal míč do prázdné svatyně Veselí.

Utkání, které nenabídlo příliš kvalitního fotbalu skončilo remízou 2:2. Mírně i napovědělo, že ani jeden z týmů nebude mít lehkou sezónu.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Patrik Fukal (Veseli): Z meho pohledu jsme byli v tomto zapase lepsi nez souper a myslim si ze 3 body jsme si zaslouzili. Bohuzel jsme nepromenili penaltu a ani dorazku a doplatili sme na to.




Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
F. Plachý [-] - J. Lukáš [-] , M. Šachl [-] , P. Fukal [-] , T. Hruška [-] - A. Hruška [-] (77. P. Kolář [-] ) , R. Kokeš [-] , P. Nuhlíček [-] , P. Daněk [-] (70. D. Čech [-] ) - R. Fischer [-] , M. Ježek [-]

TJ Dražice
T. Hořejší [-] , M. Hojdar [-] , M. Horka [-] , K. Novotný [-] - M. Kolář [-] , R. Valášek [-] , T. Bareš [-] , T. Vakoč [-] - M. Kaše [-] , O. Kos [-]

ŽK: 47. T. Hruška - 36. T. Vakoč , 88. M. Kaše .
Místo: Veselí.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.