V. Klíma 75. (vl.)
M. Hájek 87.
L. Markvart 90.
3:1
(0:1)
44. D. Sandr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 10:15

8.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek "B" vyhrál díky skvělému závěru


Branky


75. V. Klíma (vl.) , 87. M. Hájek , 90. L. Markvart - 44. D. Sandr
0

Písecká rezerva pokračuje v dobrých výkonech a tyčí se na bronzovém stupínku. Sedlice jsou stále ve druhé polovině tabulky a k poklidné hře jim nějaký ten bod chybí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladý písecký tým přivítal ve svém areálu takticky vyspělé Sedlice, které nepřijely do Písku jen tak na výlet, ale pokusit se bodovat. Sedlice chtěla navázat na výkon i výsledek proti dačickému Centropenu, s nímž vyhrály 3:1 a odsunuly se od nejnižších pozic. Písek „B“ minulé kolo zničil SIKO Čimelice na jejich hřišti a to po velmi dobrém výkonu.

Utkání v Písku ovšem nenasvědčovalo nějaké extra velké střelecké hody. Sedlice se od prvních minut viditělně soustředila pouze na obrannou fázi a domácí nenacházeli konstruktivní hrou mezírky. Největší ohrožení branky nastalo po rozhovém kopu, avšak závar ve vápně se sedlickým hráčům podařilo zažehnat.

Nejdůležitější okamžik první půle přišel v samém závěru. Po chybě domácích se k míči dostal Sandr, kličkou vyzrál na brankáře Satrapu a vsítil vedoucí branku. Vzhledem ke hře byl tento gól šokem, ale naopak i příslibem velkého tlaku Písku. To se po přestávce také potvrdilo.

Domácí tým postupně prostřídával a pouštěl na hřiště novou čerstvou sílu, která zatápěla unavené defenzivě Sedlice čímdál víc.

Zlom nastal v 75.minutě. Když to píseckým nešlo po svém, musel přijít gól jinak. Po standartní situaci si míč do vlastní sítě srazil Klíma a nechtěně tak nastartoval domácí za tažením po třech bodech.

Sedlice po inkasované brance pouze bránila a nemohla se dostat z vlastní poloviny hřiště. Tlak písecké rezervy se neustále zvyšoval a bylo jen otázkou času, kdy aktivita růže přinese. Blížil se konec utkání a hosté už doufali v bod. Ovšem domácí přeci jen šli do vedení po Hájkově krásném gólu, kdy se po rohovém kopu dostal k odraženému míči a dělovkou nedal Vančátovi šanci. V nastaveném čase se ještě prosadil Markvart a pečetil tak skóre na konečných 3:1.

Nutno dodat, že utkání rozhodla dvě povedená střídání trenéra Dušana Benáka. O rozhodující branky se postarali dva střídající borci.

 

Písek „B“ se po osmi kolech nachází na třetí příčce a příští kolo zajíždí na půdu Centropenu Dačice. Sedlice doma přivítá souseda v tabulce Sokol Želeč.  



Ohlasy k zápasu


FC Písek B
Petr Listopad (Písek "B"): Hlavním cílem tohoto zápasu bylo potvrdit 3 body z utkání v Čimelicích. Od začátku zápasu jsme byli lepším a aktivnějším týmem. Ale bohužel naše útočné snažení končilo na velkém vápně hostů. Nebyli jsme schopni dostat se blíže k brance. Tam jsme se dostávali pouze po standartních situacích. Celý druhý poločas jsme hosty nepustili z vlastní poloviny hřiště a naštěstí jsme skóre dokázali otočit. Za předvedený výkon jsme si tři body zasloužili.

TJ Sokol Sedlice
Stanislav Šteier (Sedlice): V prvním poločase byla hra vyrovnaná a hrálo se hlavně po vápna. Nám se zásluhou Sandra podařilo vstřelit vedoucí branku a odcházelo se nám lépe do kabin. Věděli jsme, že soupeř do druhého poločasu vyrukuje s velkou aktivitou a také, že ano. Hosté třemi góly zápas otočili, i když dva z nich vzhledem k okolnostem neměly platit.



Sestavy


FC Písek B
J. Satrapa [-] - M. Grobár [-] (46. M. Hájek [-] ) , R. Kočí [-] (87. P. Novotný [-] ) , D. Pichlík [-] , L. Zborník [-] - V. Zeman [-] , P. Listopad [-] , D. Šourek [-] (76. F. Rakovan [-] ) , M. Štětina [-] - J. Zušťák [-] (65. L. Markvart [-] ) , P. Keclík [-]

TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - M. Škulina [-] , V. Klíma [-] , J. Čabrádek [-] , J. Němec [-] - J. Musil [-] (75. D. Dumský [-] ) , S. Šteier [-] , J. Brož [-] , V. Šrámek [-] - Z. Mikeš [-] , D. Sandr [-]

ŽK: 82. D. Pichlík - 74. M. Škulina , 78. V. Šrámek .
Místo: Písek. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šafránek Petr - Tůma, Tupý.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.