2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 10:15

11.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čimelice si poradily s Prachaticemi


Branky


0

Čimelice si výhrou s posledními Prachaticemi výrazně pomohly. Dostaly se už na 12 bodů a ukazují, že o záchranu se jim hrát příliš nechce. Prachatice opět propadly v rozmezí pár minut a vypadá to s nimi velmi špatně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svojše rozhodl

Již předpoklady a progózy naznačovaly, že v Čimelicích neuvidí diváci příliš atraktivní souboj. Zvěsti se vyplnily a na promáčeném terénu se hrál fotbal velmi průměrné úrovně, chvílemi nepřipomínal ani nejvyšší krajskou soutěž. Nicméně pár krásných fotbalových momentů se našlo.

Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří měli viditelně vyšší sebevědomí, než hostující Tatran, jenž se trápí a na hráčích jde vidět svázanost. Nutno dodat, že hosté se snažili hrát fotbalově a zbytečně nenakopávali balony, ale kvalita viditelně chybí a tudy cesta nejspíš nepovede.

Na první gól se nečekalo příliš dlouho. Po čtvrt hodině se poprvé do střelecké listiny zapsal Jakub Svojše. Hegenbart krásných centrem našel již zmiňovaného střelce, který se do míče trefil tak jak měl a uklidil ho do sítě. Prachatice se nestačily ani vzpamatovat a Svojše zvýšil náskok na 2:0. Napřáhl z pořádné dálky a jeho pokus skončil až za zády brankáře Hopfingera.

Dvougólový náskok domácí uklidnil a hosty naopak srazil.

 

Další branka nepadla

Do druhého poločasu vyslal trenér Tatranu do hry Kochmu, jenž v základní sestavě chyběl po velmi dlouhé odmlce. Avšak ani tento tah nedokázal se skórem zahýbat. Ve druhé polovině zápasu se hrál fotbal zejména mezi vápny a vymrzlé tři desítky fanoušků možná mrzelo, že nezůstali doma v gauči, s novinami a kávou.

Utkání tedy skončilo poločasovým výsledkem 2:0 a Čimelice se tak zapojily do skupinky několika týmů, které mají na svém kontě více jak deset bodů. Prachatice zůstávají i po jedenáctém kole na poslední příčce s dvěma body. Je nemístné nyní prohlašovat, že bude někdo sestupovat či postupovat. Ale s momentálním rozpoložením Tatranu je vidno, že naděje na záchranu se snižují a pokud nenastane nějaká vyloženě razantní změna, tak uvidímě dříve druholigový celek v I.A třídě jihočeského kraje.

 

Prachatice příští týden doma přivítají celek ze Sedlice, což je soupeř ze 14. místa. A na kom jiném by se tým trenéra Babky měl zvednout. Čimelice zajíždí na půdu čtvrtého Olešníku, jenž si toto kolo dokázal hravě poradit s Planou.  



Ohlasy k zápasu



FK Tatran Prachatice
Radim Košík (Prachatice): Snažili jsme se hrát aktivně a držet míč. Ale na těžkém terénu to bylo hodně náročné. Bohužel jsme ztratili koncentraci na pár minut v prvním poločase a to opět soupeři stačilo ke vstřelení dvou gólů. My jsme se z toho do poločasu už nevzpamatovali. Do druhé půle jsme šli s cílem zápas zvrátit, ale to, že nám chybí zkušenost je hodně znát. Budeme mít hodně těžkou práci, ale věřím, že nějaké body na podzim urveme.



Sestavy


SK SIKO Čimelice
V. Hegenbart [-] , M. Němec [-] , M. Němec [-] , Z. Pšenička [-] - J. Petráš [-] , J. Převrátil [-] (85. D. Král [-] ) , M. Nekl [-] , P. Pávec [-] - M. Surovčík [-] , J. Svojše [-]

FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - M. Babka [-] , M. Juroš [-] (46. O. Kochma [-] ) , L. Kubát [-] , P. Škopek [-] (76. V. Janoušek [-] ) - J. Málek [-] , P. Miesbauer [-] , T. Ryšánek [-] , J. Šandera [-] - R. Kralik [-] , A. Kadlec [-]

ŽK: 88. M. Surovčík - 87. V. Janoušek .
Místo: Čimelice. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.