4:1
(2:0)
61. M. Petr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 13:15

11.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek potřeboval vyhrát a to se také podařilo


Branky


16. D. Pichlík (p.) , 24. D. Pichlík , 57. P. Keclík , 73. P. Keclík - 61. M. Petr
0

V sobotu po obědě se v píseckém areálu utkali domácí proti týmu z Želče. Písek už vyhrát potřeboval a za třemi body je nasměroval kapitán týmu David Pichlík, který se prosadil dvakrát v prvním poločase. V druhém dějství přidal dvě branky Keclík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty, jen jedna proměněna

Písecká rezerva už potřebovala nutně bodovat, aby se zbytečně nevzdálila popředí. Želeč nastupovala v dobrém rozpoložení, jelikož minulý týden po dlouhé době plně bodovala a to proti Dačicím.

I tento zápas ovlivnil velmi promáčený terén, který technickým hráčům obou mužstev dělal velký problém. Již v desáté minutě dostali hosté příležitost zahrávat pokutový kop. Ovšem exekutor zklamal a Satrapa si na něm smlsnul. O pět minut později se stejné výhody dočkali i domácí, ale kapitán Pichlík byl na rozdíl od svého konkurenta na druhé straně úspěšný a poslal svůj tým do vedení. Ve 24. minutě se opět dokázal prosadit David Pichlík, který byl nejaktivnější ve vápně při rohovém kopu.

 

Do druhé půle nastoupili svěřenci trenéra Lukáče aktivně a dle jejich vstupu do druhé pětačtyřicetiminutovky nasvědčovalo vše tomu, že v Písku se bude dát na co dívat. Nejvíce o sobě dával vědět Keclík, který hýřil aktivitou. V 57. minutě se tento mladík prosadil poprvé, když se míč do sítě dostal po jeho šťastné teči. Hosté utkání nezabalili a dokázali korigovat gólem. Hlavou se prosadil Martin Petr.

Ale poslední slovo měl opět Keclík, který zvýšil na 4:1 a tím absolutně otupil snahu Želče bojovat o tři body. „Utkání jsme si nezasloužili vyhrát. Soupeř nás po všech směrech předčil a zaslouženě vyhrál. Do Katovic jedem v pozici outsaidera, ale neházíme flintu do žita a pokusíme se překvapit,“ komentoval po zápase střelec jediného želčského gólu Martin Petr.

 

Oba týmy čeká příští kolo velmi kvalitní soupeř. Želeč jede opět ven a to do Katovic. Písek pojede prověřit třetí Jankov.  



Ohlasy k zápasu


FC Písek B
Petr Listopad (Písek "B"): "Do zápasu jsme vstoupili s velkou chutí a od začátku jsme si vytvářeli šance. Ale snad při prvním útoku hostí rozhodčí pískl penaltu, kterou ale Satrapa skvěle chytil. Chvilku na to jsme dostali šanci pokutového kopu i my a Pichlík zkušeně proměnil. Na 2:0 zvýšil po rohovém kopu opět kapitán Pichlík, který byl při střelecké chuti. V druhém poločase jsme byli jasně lepším a aktivnějším týmem na hřišti. Dvakrát se prosadil skvěle hrající Keclík, což rozhodlo. Měli jsme i další gólové příležitosti, ale stav už se nezměnil. Jsme samozřejmě s výsledkem spokojeni. Na hodně podmáčeném hřišti to jednoduché nebylo."

TJ Sokol Želeč
Martin Petr (Želeč): "Utkání ovlivnil už začátek zápasu, který jsme prostě a jednoduše nezvládli. Neproměnili jsme penaltu a záhy z ní inkasovali. Po poločase jsme ještě věřili, ale Písek byl opravdu lepší a po zásluze získal tři body."



Sestavy


FC Písek B
J. Satrapa [-] - M. Hájek [-] , P. Listopad [-] , L. Zborník [-] , D. Pichlík [-] - M. Štětina [-] (58. D. Šourek [-] ) , V. Zeman [-] , J. Held [-] (78. F. Rakovan [-] ) , R. Kočí [-] (87. P. Novotný [-] ) - P. Keclík [-] , J. Zušťák [-] (46. L. Markvart [-] )

TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - P. Janošík [-] , M. Petr [-] , L. Kubec [-] , M. Prokeš [-] (56. P. Kolací [-] ) - J. Holub [-] , O. Majer [-] (70. D. Konvalinka [-] ) , M. Barteska [-] , M. Sokolt [-] - M. Brůžek [-] (43. L. Kordina [-] ) , R. Novotný [-]

ŽK: 11. J. Satrapa , 40. J. Held , 72. R. Kočí - 15. M. Barteska , 24. M. Brůžek .
Místo: Písek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.