1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselí opět těsně prohrálo, Sedlice si výhrou pomohla


Branky


0

Sedlice se v tomto týdnu utkala s posledním a předposledním týmem tabulky a oba souboje zvládla. Nejprve ve vyhecovaném utkání porazila Prachatice a ve středu i Veselí. To znamená, že se Sedlice dostala do klidných vod tabulky krajského přeboru. Veselí potřebuje nutně v posledních třech zápasech bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlice čakal zdánlivě nejlehčí los. O víkendu poslední Prachatice, nyní předposlední Veselí. Ale zdání mnohdy klame a to se přesně událo v tomto případě. „Stejně jako v minulém utkání jsme se herně hrozně trápili a díky tomu byl soupeř ve hře a musím uznat, že zejména v prvním poločase byl lepší,“ přiznává brankář Milan Vančát.

Veselí působilo dojmem týmu, který se o záchranu v soutěži chce rvát. Bylo aktivní a v prvním poločase si vytvořilo i několik slušných šancí, ale bez gólového efektu. Udeřit tak mohli rázem domácí, ale praporek nad hlavou pomezního rozhodčího zhatil plány na oslavy branky. Do kabin se šlo za vyrovnaného stavu 0:0 a jak již bylo zmíněno, lépe si vedli hosté.

Utkání rozhodl začátek druhého poločasu, kdy jeden z hráčů domácích vystřelil, domácí brankář míč pouze vyrazil a Škulina si s darovanou příležitostí dokázal poradit. Hosté poté působili opařeným dojmem a chvíli trvalo, než se zmohli opět na nějakou šanci. V osmdesáté minutě musel tvrdou střelu zlikvidovat Vančát. Největší příležitost si hosté nechali na konec utkání, ale skvělý Vančát v bráně Sedlic si s nájezdem dokázal poradit.

Sedlice tak tento týden vydřela šest bodů, které se jevily jako povinné, ale výkony soupeřů z nejnižších pater tabulky ukázaly, že soutěž i nadále může přinést ne-jedno překvapení. Sedlice se v dalším kole utká s Olešníkem. Veselská Lokotka zakončí anglický týden velmi důležitým zápasem proti Plané nad Lužnicí.  Obě utkání se hrají ve stejný čas, v sobotu ve dvě hodiny.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sedlice
Milan Vančát: Zápas s Veselím kopíroval náš poslední zápas v Prachaticích. Herní trápení, hodně nepřesností a málo důrazu, vše tohle vedlo k převaze hostů, avšak opět bez gólového efektu. V závěru první půle jsme zahrozili ze standartních situací, ale vedení 1-0 nám sebral praporek pomezního rozhodčího nad hlavou. Do druhé půle jsme vstoupili aktivněji a byli odměněni gólem na 1-0, po zaváhání hostujícího golmana, kterému ne příliš obtížná střela vypadla z náruče a pro Škulinu nebyl problém balón dorazit. Od té doby se nehrál moc fotbal, alespíše se bojovalo. Množství faulů se kupilo na obou stranách. Za zmínku stojí ještě tvrdá střela z 80. minuty a samostatný nájezd hostů z 86. minuty. Naštěstí se mi podařilo obě šance chytit. Vítězství 1-0 je pro nás velice cenné.




Sestavy


TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - V. Šrámek [-] , J. Obleser [-] , M. Klíma [-] , J. Čabrádek [-] - M. Škulina [-] , J. Brož [-] , D. Dumský [-] , S. Šteier [-] (81. S. Šteier [-] ) - Z. Mikeš [-] , D. Sandr [-]

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - J. Lukáš [-] , P. Koktavý [-] (64. M. Plocek [-] ) , P. Fukal [-] , V. Kotyza [-] - P. Kolář [-] (40. D. Klestil [-] ) , R. Fischer [-] , R. Kokeš [-] , P. Nuhlíček [-] - D. Karták [-] , M. Ježek [-] (74. P. Hájek [-] )

ŽK: 79. S. Šteier , 90. M. Vančát .
Místo: Sedlice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.