Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.03.2020 10:15

16.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Libušín si zahrával, rakovnické béčko toho nevyužilo


Branky


5

Na úvod jarní části přivítala rakovnická rezerva na svém hřišti Libušín. Favorizovaný celek se dostal do vedení, které ale neudržel. Po fotbalové stránce měl Baník navrch, ale díky svým chybám pouštěl domácí do hry a ti toho využili. Nerozhodné skóre se překlopilo do druhého dějství, ve kterém ale mladíkům docházely síly a rozhodla zkušenost hráčů v červeném.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rakovník trestal

Od začátku zápasu bylo vidět, kdo má po fotbalové stránce navrch. Baník se dostával častěji na útočnou polovinu a chtěl se dostat co nejdříve do vedení. Velmi blízko tomu byl svou střelou zpoza vápna libušínský Pucholt, ale míč letěl těsně vedle levé tyče. Na druhé straně vlétl do vápna nebezpečný centr Jiráska, který ale nikdo netečoval a Poráčanin pouze nastavil rukavice. Skóre otevřel v 11. minutě Křenek, který dostal míč mezi obránce a zkušeně lobnul míč před Peškem - 0:1.

 

Vedení hostujícímu celku příliš dlouho nevydrželo. Jeden z bránících hráčů Baníku zahrál ve vzduchu rukou a sudí Drábek ukázal na značku pokutového kopu. Tam si míč postavil Červený, poslal brankáře na druhou stranu a šel se radovat - 1:1. Libušín se rychle oklepal a vzal si vedení zpět. Rohový kop propadl přes hráče na přední tyči k nepokrytému Müllerovi a ten chybu defenzivy potrestal - 1:2. Opět netrvalo dlouho a bylo srovnáno. Poráčanin byl ve vzduchu nedůrazný, propadlý míč v hostující šestnáctce našel Šindler a procedil jej do sítě - 2:2.

 

Za domácí celek se prosadili dva dorostenci, kteří v základní sestavě rakovnického béčka byli celkem čtyři plus jeden další, jako jediný, na střídačce. To není pro domácí nic nezvyklého, neboť takto odehráli celý podzim. Skóre se do konce poločasu neměnilo. Z gólu se sice radovali domácí po standardní situaci, ale postavení zakončujícího Šindlera bylo ofsajdové. O změnu se dále pokoušel Kaválek, ale jeho střela mířila jen do středu branky. Největší šanci v závěru spálil Křenek, ke kterému propadl míč a objevil se zcela sám před Peškem. Ten ale výborným zákrokem svůj tým podržel a s libušínskou devítkou srovnal osobní duel.

Rozhodla zkušenost

Ve druhém poločase se na branku dlouho čekalo. Hrálo se především mezi vápny a na další šance si příchozí diváci museli počkat. Zajímavá příležitost se rýsovala domácím. Propadlý míč za hostující obranu měl stejně daleko Červený jako hostující brankář. V klíčový moment se ale mladičký útočník zalekl a Poráčanin za pět dvanáct hasil do autu. Rakovník se mohl dostat i do dalších šancí, ale finální fáze byla velmi nepřesná.

 

A tak udeřilo na druhé straně. A byl to znovu Müller, který byl v domácí šestnáctce osamocený a hlavou nedal Peškovi šanci - 2:3. Kolik takových gólů rakovnická rezerva dostala... V 79. minutě přišel na hřiště zkušený Kopřiva, kterému na gól stačilo jen pár minut. Nadýchaný centr Kaválka se snesl na hlavu velezkušeného útočníka, který věděl, kam si má ve vápně stoupnout a do protipohybu brankáře stanovil hlavou konečné skóre - 2:4. Zbytek zápasu se pouze dohrával a z prvních jarních bodů se tak mohli radovat hosté.

 

Galerie od ligového fotografa Antonína Vydry, kterému děkujeme!



Sestavy


SK Rakovník B
T. Pešek [-] - J. Mareš [-] , J. Červený [-] , J. Šindler [-] , P. Kýzl [-] (67. J. Holý [-] ) , T. Pucholt [-] , V. Čadek [-] , M. Jirásek [-] , T. Mates [-] , J. Vydra [-] , P. Faigl [-]

SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - D. Portužák [-] , D. Müller [-] , J. Veselý [-] - M. Kratina [-] (82. J. Říčka [-] ) , D. Frič [-] (90. P. Valenta [-] ) , M. Pucholt [-] , L. Křenek [-] (79. J. Kopřiva [-] ) , J. Čurda [-] , T. Abrhám [-] - M. Kaválek [-]

ŽK: 43. T. Pucholt , 51. P. Kýzl - 32. J. Čurda , 54. M. Pucholt .
Hráči zápasu: D. Müller , M. Pucholt .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Drábek Tomáš - PROSR Tomáš, BUDAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích