J. Jírů 20. (vl.)
L. Obermajer 37.
J. Mrhal 53.
3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvozdnice zaskočila Poříčí a slavila zisk třech bodů


Branky


20. J. Jírů (vl.) , 37. L. Obermajer , 53. J. Mrhal - 80. J. Trpišovský
14

Hvozdnice - Na domácí čekal nelehký úkol, bez kapitána Třešňáka přivítali silného soupeře z Poříčí. Výsledek je možná překvapivý, ale zcela zasloužený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivně hrající Hvozdnice

Domácí trenér nemohl počítat do zápasu s největší hvězdou týmu Lukášem Třešňákem. Hosté, tak jak je zvykem, drželi míč častěji na svých kopačkách, ale šancí bylo více na straně domácích. V rozmezí šesti minut po úvodní čtvrthodině měl třikrát na hlavě gólovou příležitost Hromádka vždy téměř po identických situacích. Na pravé straně se pokaždé uvolnil Tomanec, ve dvou případech scházelo jen velmi málo. Třetí zakončení už bylo gólem, ale míč se odrazil od hostujícího Jírů do vlastní branky - 1:0.

 

Ve 28. minutě musel předvést své kvality domácí Vašák po zakončení Jíši. Ve 36. minutě se měnilo skóre podruhé, když Kratochvíl našel na hranici pokutového území Obermajera a ten nedal technickou střelou ke vzdálenější tyči brankáři Tlamichovi žádnou šanci - 2:0.

Poříčí se zmohlo jen na jeden zásah

Šest minut po změně stran mohlo přijít snížení, ale Rejhon nastřelil jen břevno domácí branky po souhře s P. Pohorským. V 53. minutě přišla krásné akce domácích, Hromádka prostrčil míč na naběhnuvšího Artimoviče na levé straně, jeho centr našel neobsazeného Mrhala a ten potřetí rozradostnil domácí příznivce - 3:0. Poříčí zamklo svého soupeře, ale Trpišovský nastřelil tyč.

 

V 73. minutě vypálil Páv a jen teč bránícího hráče zabránila domácí od pohromy. O chvíli později přišla parádní souhra po ose Bohata, Rejhon a Jíša, kdy zakončoval druhý jmenovaný, ale domácí brankář Vašák se nadvakrát vyznamel. Snížení přišlo až deset minut před koncem z kopačky kanonýra Trpišovského - 3:1. Zápas mohl ještě zdramatizovat Jíša, ale mířil mimo.



Ohlasy k zápasu


SK Hvozdnice
Jakub Hromádka: "Zápas, ke kterému jsme přistoupili skvěle, dalo by se říct od první do poslední minuty. Zápas jsme výborně rozehráli, po pár šancí jsme nakonec vstřelili i první branku a do půle se nám povedlo náskok ještě navýšit. Po změně stran jsme hned dali třetí gól. Poté jsme se již trošku zatáhli, ale Poříčí moc šancí nemělo. Podali jsme zodpovědný a skvělý výkon, jak dozadu, tak dopředu. Pokud takhle budeme pokračovat, rozhodně nebudeme v druhé půle."

SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Paradoxně nám spíš ublížilo, že nenastoupil kapitán domácích Třešňák. S ním by kombinovali, takhle ve středu hřiště nehráli vůbec. Ze zápasu jsem špatný ještě teď. Byli jsme trestáni za liknavé návraty do obrany, vepředu tomu scházela myšlenka. Čím více kreativních hráčů máme, tím je hra paradoxně horší. Potřebujeme větší tah na bránu."



Sestavy


SK Hvozdnice
L. Vašák [-] - M. Voráček [-] (58. A. Nejedlý [-] ) , M. Tomanec [-] , L. Obermajer [-] , J. Neumann [-] (46. J. Artimovič [-] ) , O. Hodosi [-] , K. Kratochvíl [-] , J. Mrhal [-] (90. M. Matys [-] ) , D. Müller [-] , J. Hromádka [-] , K. Rochl [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - Z. Hašek [-] (63. J. Baštýř [-] ) , D. Verner [-] (46. O. Páv [-] ) , M. Jíša [-] , P. Pohorský [-] , J. Jírů [-] , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] , M. Bohata [-] (84. V. Balata [-] ) , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

ŽK: 39. K. Kratochvíl , 67. M. Tomanec - 77. D. Rejhon , 81. P. Pohorský , 90. O. Páv .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: JEŽEK Ondřej - ZUSKIN Petr, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Jakub Maryška
Tip experta: výhra hostů

Poříčí se sice potýká s velkým množstvím absencí, ale zápas ve Hvozdnici zvládne.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů