Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 13:30

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby patřilo hostující družině


Branky


22

Derby jam má být nabídlo sedm branek, a šťastnější závěr pro Dolní Životice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice vedly o jednu branku

Derby jak má být nabídl souboj mezi domácími Litultovicemi a hostujícími Dolními Životicemi. Po celý zápas hrálo ve velkém tempu nahoru dolů. Do vedení šly Litultovice, když hostující brankář Otipka fauloval v pokutovém území Haase, který z nařízené penalty v pohodě skóroval – 1:0. Životická odpověď přišla takřka vzápětí, když byl ve vápně sražen Borunský a Hanák nekompromisně napral míč do sítě – 1:1. Po dvaceti minutách zaváhal hostující brankář Otipka, když nastřelil při výběhu Drápala, který se rychle zorientoval a poslal míč do prázdné brány – 2:1. Hosté mohli srovnat krok po půlhodině, ale po nahrávce Duška orazítkoval Borunský pouze břevno. 

Dolní Životice vývoj otočily

Deset minut po pauze už ale Životice vyrovnaly, když po rychlé akci zakončil nahrávku po sebe přesnou střelou Dušek – 2:2. Mezitím zahodil za domácí své šance Minarčík s Adamčíkem. Obrátit skóre se podařilo hostující družině v 66. minutě, když opět po rychlém brejku a nahrávce Duška skóroval tentokrát Borunský – 2:3. Litultovice mohly srovnat krok, ale Chovanec měl dvakrát vychýlenou mušku. A tak Životice navýšily svůj náskok, když se po závaru v pokutovém území prosadil svým druhým gólem Borunský – 2:4. Litultovicím se podařilo snížit až v nastaveném čase, když na noze Drápala přistál ideální pas a ten propálil brankáře – 3:4. Životice tak zakončily úspěšný podzim výhrou a hřejí se na druhém místě tabulky. Litultovice jsou na devátém místě a čeká je náročné jaro.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): Bylo to derby, které divákovi nepřineslo moc pěkný fotbal. Hrálo se převážně vzduchem a téměř všechny góly padly po chybách. Životice výhru chtěly asi trošku více.

FK Dolní Životice
Aleš Otipka (trenér): Byl to typicky derby zápas, kdy se hra přelévala z jedné strany na druhou a hrálo se ve vysokém tempu. My jsme dali o jednu branku víc a jsme rádi za tři body. Chtěl bych vyzdvihnout výkon celého týmu.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - P. Fiala [-] , O. Doležel [-] (75. M. Šeuer [-] ) , M. Tengler [-] (54. V. Chovanec [-] ) , J. Čermín [-] (46. O. Adamčík [-] ) , Š. Šťavík [-] , O. Haas [-] , M. Drápal [-] , J. Tengler [-] , M. Borč [-] , O. Minarčík [-]

FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - J. Leifert [-] (87. M. Elbl [-] ) , J. Tengler [-] , O. Jasník [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , L. Kunc [-] , J. Borunský [-] , M. Pumr [-] (46. F. Elbl [-] ) , M. Konvička [-] , R. Vícha [-] (65. M. Procházka [-] )

ŽK: 10. P. Fiala , 40. J. Čermín - 7. V. Otipka , 82. J. Tengler .
Hráči zápasu: M. Drápal - J. Borunský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠUMBERA Václav - ŠTRBÍK Lukáš (N), POHANĚL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Litultovice jsou doma silné a uspějí svou vnitřní silou nad Životicemi

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

To nejlepší na konec. :) Derby bude jistě vyhecované, nemá smysl se dívat na dosavadní výsledky Litultovic, jelikož tento zápas je specifický. Pokud se sejdeme v plné sestavě, zápas po velkém boji zvládneme. Tipuju těsné vítěství 3:2.

Tip: výhra hostů