3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice se protrápily k výhře


Branky


23

Stěbořice rozhodly zápas až deset minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas

Stěbořice se k těsnému vítězství nad Melčí doslova protrápily. Úvod zápasu, ale patřil právě domácím. Hned v 5. minutě vypálil propagační střelu Graca. I střela Kokoška skončila mimo tři tyče. Stěbořice z úvodního tlaku vytěžily první branku, když po čtvrthodině zahrával přímý kop z boku Graca a míč s přispěním teče hostujícího hráče, přeskočil brankáře Kleina – 1:0. Pak dvakrát vystřelil Šmalec. Nejdříve vyrazil jeho střelu na roh brankář Klein a při druhém pokusu nastřelil spojnici břevna a tyčky. Neujaly se ani střely Jamnického a Kokoška. Melč se začala osmělovat až po půlhodině hry. Nejprve se zastřeloval Machura. Poté se objevil před domácím gólmanem Chreno, ale ten mu odvážným skluzem odkopl míč pryč. Hostům se pak podařilo srovnat krok na konci poločasu po domácí chybě ve středu hřiště, když se míče zmocnil Machura, který ho poslal na Chrena, jenž vnikl do vápna, kde našel úplně volného Hoferka, který nedal Kramnému šanci – 1:1. Stěbořice mohly ještě do poločasu dvakrát skórovat, ale nejdříve Graca ala Ronaldo mířil těsně vedle. Po něm Jamnický nastřelil míč pouze do boční sítě. 

Stěbořice rozhodly až deset minut před koncem

I druhý poločas začaly lépe Stěbořice. Pět minut po pauze odcentroval míč do hostujícího vápna Martin Fiedler, kde se k němu nedostal brankář Klein a Josefus v pohodě hlavičkoval do prázdné brány – 2:1. Hosté opět vyrovnali v 57. minutě, když si na roh Machury naběhl jako tank Kuča a překonal hlavou Kramného – 2:2. Melč pak mohla okamžitě otočit skóre zápasu. Machura vysunul do výhodné pozice Hoferka, kterého vychytal brankář Štěpán Kramný, a následnou dorážku z hranice šestnáctky poslal Machura do břevna. V 72. minutě vyrazil přímý kop hostujícího Machury Štěpán Kramný na rohový kop a o dvě minuty později po nahrávce Chrena trefil pouze boční síť Wáleczek. Domácí pak rozhodli deset minut před koncem, když rohový kop Gracy prodloužil hlavou domácí hráč před branku, kde jej na brankové čáře doklepl hlavou Kokošek – 3:2. V závěru ještě mohly Stěbořice dvakrát navýšit skóre, ale Čavera trefil jen tyčku a Jakub Fiedler z bezprostřední blízkosti jen břevno. To se mohlo domácím vymstít, když v poslední minutě se dostal ve vápně k míč Chreno, ale mířil vysoko nad bránu. Stěbořice pak už v nastavení výhru udržely. 

 

Stěbořice jedou příští zápas do Těškovic. Melč jede do Litultovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Znovu to bylo z naší strany trápení. Těžko se hraje, když se nám nechce běhat. Dneska jsme si nezasloužili vyhrát, protože se na to z naší strany nedalo dívat. Soupeř byl houževnatý a hrál dobře.

TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): Konečný výsledek je pro nás zklamání. Za stavu 2:2 jsme měli dvě dobré šance, které jsme ale nedali. Blahopřejeme domácím k výhře, i když by zápasu spíše slušela remíza.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
Š. Kramný [-] - M. Josefus [-] , V. Graca [-] , V. Kramný [-] (59. P. Čavera [-] ) , R. Kokošek [-] , M. Jamnický [-] (76. P. Fiedler [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] (46. J. Fiedler [-] ) , J. Šindelář [-] , M. Otipka [-]

TJ Sokol Melč
M. Klein [-] - D. Schrom [-] , J. Jureček [-] (55. P. Hora [-] ) , P. Kuča [-] , D. Matějek [-] - D. Machura [-] , D. Ladner [-] (71. O. Wáleczek [-] ) , M. Martínek [-] , F. Mikulinec [-] (59. T. Švihálek [-] ) - J. Hoferek [-] , O. Chreno [-] -

ŽK: 81. P. Čavera - 50. D. Schrom .
Hráči zápasu: Š. Kramný - J. Hoferek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: POLÁK Jiří - NEDĚLA Martin, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 07:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 18:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 18:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 13:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 12:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 07:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 14:17

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady si myslím že to jasná výhra pro domací.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Stěbořice doma umí a Melč nyní není v ideálních rozpoložení

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích