Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina letos poprvé vyhrála


Branky


24

Štítina vedla během zápasu až o tři branky. Melč dokázala zkorigovat, ale poslední slovo měla opět Štítina.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina se ujala vedení

Až na úvodních pět minut, kdy si domácí vytvořili dva zajímavé přímé kopy, avšak bez gólového efektu, byla Štítina o kousíček vpředu. Byla více u míče, hru jsme tvořila a taky měla více šancí. Tu první zazdil po nabídce Stoklasy Marek Vitásek. Vzápětí v gólovce pohořel Vavrečka, z osmi metrů netrefil dobře kopačák a ten mu sjel po nártu mimo levou tyč. Nápor hostujícího mužstva vyvrcholil penaltou, když si Hoferek nešťastně pomohl rukou vně pokutového území a Stoklasa z penalty nezaváhal - 0:1. Domácí gólman Klein pak vytáhl suprový zákrok při hlavičce Marka Vitáska a přímém kopu Tomáška. Semafór na brankové čáře byl skvělý. Do šaten v poločase mohli jít spokojnější hosté.

Štítina vedení navýšila

Po pěti minutách druhé půle se připomněla štítinská útočná tykadla Vavrečka - Marek Vitásek a druhý jmenovaný se po střele opět díval k nebi. 58 minuta byla velmi rušná se šťastným koncem pro hosty. Nejprve nebezpečně snad z třiceti metrů pálil domácí "střeďák" a míč "možná" za pomocí Martina Vitáska skončil těsně vedle levé tyčky. Následně zahrávaný rohový kop z brankové čáry vykopl Dominik Watzlawik. Do brejku pak se dostal Vavrečka a míč uklidil do brány - 0:2. Veselo pak bylo v hostujících řadách, když se přece jen Marek Vitásek v další šanci nemýlil. Palebnou pozici mu dokonale nachystal Vavrečka - 0:3. Hned z výkopu pak snížil čerstvý Chreno, ktereému namazl spoluhráč Machura. Tady se domácí teprve probudili. Najednou jich bylo plné hřiště, hyřili bojovností a ucítili šanci. Vysoký forvard Chreno znovu udeřil při volném přímém kopu. Dostal krásný centr od kapitána Martínka a zimou ztuhlého Martina Vitáska překonal po druhé, tentokráte hlavou - 2:3. Jenže, domácí nebyli dost trpěliví. Moc se všichni hnali kupředu a štítinský Vavrečka tak  mohl využít svou rychlost, při dalším průniku byl držen za dres snad deset metrů a div se triko se neroztrhlo. Rozhdočí nařídil penaltu. Stoklasa měl dneska velké sebevědomí a taky po druhé překonal z jedenácti metrů melčského Kleina - 2:4 !!!  Zápas ukončil štítinský Škroch po přímém kopu do pravé tyče.

 

V dalším kole jede Melč do Stěbořic. Štítina bude hostit Těškovice.

 

zdroj: http://www.stitinafotbal.cz/novinky-a-reportaze/clanek/detail/muzi:uz-to-vyslo/2150/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): Dneska jsme se porazili sami individuálními chybami. Fotbal jsme začali hrát až za stavu 3:0 v náš neprospěch. Nicméně musím pochválit Štítinu, jak to tady u nás ubojovala a vyhrála zaslouženě.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Naše výhra je určitě zasloužená. Pokud chce soupeř vyhrát musí makat celý zápas, ne jen čtvrt hodiny. Ale určitě taky KONEČNĚ při nás stálo to potřebné štěstí.



Sestavy


TJ Sokol Melč
M. Klein [-] - J. Jureček [-] , D. Machura [-] , P. Hora [-] , D. Ladner [-] , J. Hoferek [-] , M. Martínek [-] , T. Švihálek [-] (46. O. Chreno [-] ) , P. Kuča [-] (85. J. Gašparik [-] ) , F. Mikulinec [-] , D. Schrom [-] (69. M. Maruszák [-] )

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - P. Stoklasa [-] , M. Vitásek [-] , L. Postulka [-] (82. V. Lidmila [-] ) , F. Graf [-] (71. V. Watzlavik [-] ) , D. Vavrečka [-] , P. Škroch [-] , D. Watzlavik [-] , V. Tomáško [-] , P. Kunczik [-] , D. Vitásek [-]

ŽK: 63. P. Kuča , 75. D. Machura , 83. F. Mikulinec - 31. P. Kunczik , 40. M. Vitásek , 87. P. Stoklasa .
Hráči zápasu: P. Stoklasa , D. Vavrečka .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - ČERMÍN Josef (N), WATZLAWIK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Michal Martínek
Tip experta: výhra domácích

Se vší úctou k soupeři jsme poslední dva domácí zápasy prodali svou kůži lacino a dvakrát prohráli. To se už nesmí opakovat a Štítinu porazíme.

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Melč uspěl proti Jakartovicím a potvrdí výhru doma proti trápící se Štítině.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích