Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Soupeři se rozešli smírně


23

Vřesina brzy vedla o dvě branky. Vávrovice dokázaly výsledek postupně obrátit. Vřesina ale v poslední minutě srovnala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina brzy vedla o dvě branky, Vávrovice snížily

Vávrovice přivítaly v sobotním zápase mužstvo z Vřesiny. Vřesina měla do zápasu vskutku raketový vstup. Už ve třetí minutě našel Villaschek ve středu hřiště Mrázka, který dlouze nakopl na Boháče, který se nemýlil a brankář Bartusek mohl lovit míč z branky – 0:1. O tři minuty později po výkopu brankáře Lamparta se Boček protáhl skoro až do vápna, kde gólově oslovil Hofrichtera a ten už dostal v pohodě míč do branky – 0:2. Po dvaceti minutách se po rohu dostal míč k Villaschkovi, který nastřelil boční tyčku. Po půlhodině hry Boček střílel o tyč a dorážka Peška šla pak vedle tyčky.  Vávrovice se zmátožily teprve ve 38. minutě, když Chryczyk přesně odcentroval na Jakuba Lichovníka, který nedal hlavičkou Lampartovi šanci – 1:2. V závěru poločasu pak ještě nastřelil domácího brankáře Bartuska Boček po centru Mrázka. 

Vávrovice otočily, Vřesina vyrovnala

Vstup do druhé části vyšel lépe Vávrovicím, když Pchálek vyslal do lajny Chryczyka, který nahrávkou pod sebe uviděl Škopka a ten se štěstím dopravil balon do kasy – 2:2. V následném průběhu pak byly Vávrovice lepším týmem, ale jejich šance zůstaly nevyužity. Deset minut před koncem z ojedinělého protiútoku zahrozila Vřesina, ale gól Peška nebyl uznám pro ofsajd. V 87. minutě se domácí už dostali do vedení, když si bratři Lichovníci několikrát vyměnili míč a Jan pak na vzdálenější tyč prostřelil Lamparta – 3:2. Vřesina ale nakonec urvala bod, když v samém závěru po centru Čecha přehlavičkoval Bartuska Boček – 3:3.

 

Vávrovice hrají v Závadě. Vřesina bude hostit Komárov.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Začátek byl z naší strany katastrofální a třicet minut to byla děs a hrůza. Teprve na konci poločasu jsme začali zvedat hlavu a snížili jsme. Ve druhé části jsme je přehrávali, a dokázali srovnat a skóre otočit. Bohužel jsme pak na konci inkasovali vyrovnávací branku. Po úvodu bych bod bral, ale teď člověka mrzí ztracené dva body. Výborně zahráli naši dva dorostenci.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí): Vletěli jsme na ně rychlostí blesku, kdy jsme vedli brzy 2:0, ale následně jsme je nechali hrát a úplně jsme vypadli ze hry a to byla voda na domácí mlýn. V prvním poločase jsme měli více šancí my, ve druhém soupeř. Před zápasem bychom chtěli urvat výhru, tak jako naposledy, ale po průběhu utkání jsme velice rádi za jeden bod a buďme za něj vděční, že domácí tým nebyl po dlouhých oslavách koncentrovaný a mohli jsme toho využít.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
M. Bartusek [-] - J. Chryczyk [-] (88. J. Morbitzer [-] ) , M. Číp [-] , P. Váleček [-] , J. Lichovník [-] , D. Škopek [-] , D. Klein [-] , J. Lichovník [-] , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-] , Š. Kuzník [-] (62. O. Halátek [-] )

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pagáč [-] , L. Villaschek [-] , K. Hofrichter [-] , M. Boháč [-] , T. Mrázek [-] , M. Pešek [-] , F. Rončka [-] , P. Strakoš [-] , P. Boček [-] , V. Čech [-]

ŽK: 77. T. Mrázek .
Hráči zápasu: J. Chryczyk , D. Klein , T. Šenk .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: HENNIG Antonín - RUČKA Jakub, THIEMEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Robert Šupola
Tip experta: výhra domácích

Vávrovice u nás předváděly slušný fotbal, obzvlášť středová řada dobře tvořila hru a nebýt dvou rychlých gólů, zápas by mohl dopadnout jinak. Teď jistě využiji domácí prostředí a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Pokud budeme hrát tak jako proti závadě, tak uspejeme

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů