Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Životice nemilosrdně trestaly chyby Melče


Branky


26

Domácí o své výhře rozhodli dvěma rychlými góly v úvodu druhé části. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Životice vedly o jednu branku

V souboji nováčků začaly lépe domácí borci z Dolních Životic. Už ve druhé minutě spálil obrovskou šanci Hanák. Dolní Životice se pak dostaly už po pěti minutách do vedení Dolní Životice, když balon doklepl do sítě Borunský, který tak vstřelil premiérovou branku v dresu Dolních Životic – 1:0. O čtyři minuty později byl před pokutovým územím faulován hostující Martínek a na trestný kop hostujícího Machury se gólman Otipka jen podíval – 1:1. Ve 26. minutě se dostali domácí do vedení, když se po různých odrazech v pokutovém území dostal balon až k Pumrovi, který nemilosrdně poslal míč do kasy – 2:1. Melč pak mohla do poločasu vyrovnat, ale hlavičku Martínka brankář chytil a poradil si i se střelou Lindovského. 

Dolní Životice náskok navýšily

Úvod druhého poločasu patřil domácí družině z Dolních Životic, která zasadila hostům pořádný direkt. Deset minut po pauze si na roh Pumra naběhl Hanák a přesnou hlavičkou nedal brankáři Gašparikovi žádnou šanci – 3:1. Po hodině hry dostal od Hanáka přesnou přihrávku Dušek a bylo to už 4:1. V 72. minutě si oba role vyměnili, a Dušek neměl problém zasunout míč do prázdné klece – 5:1. O pět minut později vyslal Jureček za obranu kapitána Martínka, který snížil na 5:2. Melč pak mohla snížit, ale nepřímý kop poslal Machura jen do břevna domácí branky Poslední slovo ale opět měli domácí, když Dušek svým druhým gólem v zápase dopravil míč do prázdné brány – 6:2.

 

V přísštím kole bude Melč hostit Březovou. Dolní Životice jedou na umělku do Těškovic. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Aleš Otipka (trenér): My jsme začali dobře, měli jsme šanci a pak jsme se ujali vedení. Soupeř pak vyrovnal. My jsme se pak ujali vedení a tohle byl podle mě klíčový góly. Po pauze jsme přidali další dva góly a tím jsme se uklidnili, i když soupeř nadále kousal. Myslím, že pro něho je výsledek krutý, ale my jsme své šance dokázali proměnit.

TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): Vyrovnaný zápas, kdy jsme svými školáckými chybami v obraně darovali soupeři laciné góly. Pochválil bych domácí duo Hanák a Dušek, kteří svou zkušenosti rozhodli.



Sestavy


FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - V. Palyza [-] , F. Elbl [-] (80. J. Továrek [-] ) , O. Jasník [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , M. Elbl [-] (50. L. Štrbík [-] ) , L. Kunc [-] , J. Borunský [-] (84. P. Pohaněl [-] ) , M. Pumr [-] , J. Tengler [-]

TJ Sokol Melč
J. Gašparik [-] - J. Jureček [-] , D. Machura [-] , D. Matějek [-] , J. Hoferek [-] (70. O. Wáleczek [-] ) , M. Martínek [-] , O. Chreno [-] (89. L. Hruška [-] ) , T. Švihálek [-] (61. D. Schrom [-] ) , F. Mikulinec [-] (78. J. Matýsek [-] ) , P. Hora [-] (86. J. Holzbauer [-] ) , M. Maruszák [-]

ŽK: 8. M. Elbl , 34. J. Tengler , 45. V. Palyza , 70. M. Pumr - 36. M. Maruszák .
Hráči zápasu: M. Hanák , P. Dušek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ŠUMBERA Václav - VRBA Martin, JAVOREK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Vedení klubu - FK NOVA Vávrovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Lichovník
Tip experta: výhra domácích

Melč je pro mě zatím velké zklamání. Nováček z Dolních Životic si s Melčí poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Melč má jako nejvíce úspěch náš nepodařený zápas a Životice dokáži trápit všechny. V tento netradiční čas uspějí domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích