Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice deklasovaly Melč


23

Vávrovice si doma s přehledem poradily s Melčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o dvě branky

Vávrovice po dvou týdenní pauze přivítaly na svém hřišti nováčka z Melče a herní pauza jim vysloveně prospěla. Vávrovice začaly demolici hostů ve 22. minutě, když Laifert dostal míč do velkého vápna, kde si udělal dva protihráče a zasunul míč k hostující tyči – 1:0. Melč se na chvilku vrátila do hry za dvě minuty, když Ladner nadvakrát protlačil balon do sítě, když nejdříve mu byl pokus zblokován a míč se znovu k němu odrazil a on mířil prakticky do prázdné branky – 1:1. Vávrovice se vrátily do vedení po půlhodině hry skákavou střelou Jakuba Lichovníka, která zaskočila i brankáře Gašparika – 2:1. O dvě minuty později agilní Jakub Lichovník našel Chryczyka, který poslal brankáře na opačnou stranu – 3:1. 

Vávrovice vedení dále navyšovaly

I ve druhé půli pokračoval brankostroj domácích. Hned na začátku druhé části se na velkém vápně obtočil s balonem kolem hráče Jakub Lichovník a obstřelil hostujícího gólmana Gašparika – 4:1. V 55. minutě Jakub Lichovník završil svůj hattrick střelou podél brankáře – 5:1. Dvacet minut před koncem si naběhl na střílený ze strany centr Halátek a z první zasunul míč k melčské tyči – 6:1. V 72. minutě hosté snížili, když Schrom ze třiceti metrů nádherně vymetl šibenici vávrovické branky a Bartusek byl bezmocný – 6:2. Konečnou podobu výsledku dal v poslední minutě po centru Morbitzera svou premiérovou brankou v dresu Vávrovic Číp – 7:2.

 

Vávrovice jedou příští kolo do Těškovic. Melč se doma střetne s Komárovem.   



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Měl jsem z tohoto zápasu obavy, které se naštěstí nenaplnily a my jsme zcela zaslouženě vyhráli. Kaňkou je zranění obránce Jana Schneidera.

TJ Sokol Melč
Jakub Gašparik (brankář): Byl to běhavý zápas, ve kterém byli domácí lepším týmem. Domácím zápas sedl a my jsme dostávali hodně laciné branky a prohráli zaslouženě.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
M. Bartusek [-] - J. Schneider [-] (24. R. Schreiber [-] ) , J. Chryczyk [-] (64. O. Halátek [-] ) , M. Schoppik [-] , M. Číp [-] , J. Lichovník [-] (46. V. Pchálek [-] ) , O. Levák [-] (46. T. Šenk [-] ) , D. Klein [-] , M. Sedláček [-] , J. Lichovník [-] (59. J. Morbitzer [-] ) , J. Laifert [-]

TJ Sokol Melč
J. Gašparik [-] - J. Jureček [-] , D. Machura [-] , D. Matějek [-] , D. Ladner [-] (52. T. Švihálek [-] ) , J. Hoferek [-] , O. Chreno [-] (87. L. Hruška [-] ) , P. Kuča [-] (51. J. Matýsek [-] ) , F. Mikulinec [-] (70. O. Wáleczek [-] ) , D. Schrom [-] , J. Lebeda [-] (36. M. Maruszák [-] )

ŽK: 47. R. Schreiber - 48. P. Kuča , 70. D. Matějek .
Hráči zápasu: J. Lichovník , M. Sedláček - D. Machura .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PAVELEK Karel - PRETSCH Adam, ŠKROB Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady sázím na domácí prostředí a výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Vávrovice jsou doma silné a mají svůj terén perfektně zmáknutý - tady už Melč narazí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích