Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 15:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Melč zaskočila Vřesinu na jejich hřišti


Branky


22

Zápas jako na houpačce se hrál ve Vřesině, kde nakonec ve střelecké přestřelce slavila vítězství Melč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas

Vřesina přivítala na svém trávníku mužstvo z Melče. Do vedení poslal nováčka okresního přeboru z Melče už po sedmi minutách Machura, který využil nezištné přihrávky kapitána Martínka pod sebe – 0:1. Domácí znervózněli a dokázali srovnat až po půlhodině hry, když byl v pokutovém území faulován útočník Hofrichter a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Pešek, který poslal brankáře na druhou stranu – 1:1. Ve 34. minutě otočil skóre zápasu Villaschek, který z přímého kopu nejdříve nastřelil zeď a z opakovaného pokusu nedal brankáři Gašparikovi žádnou šanci – 2:1. Melč ale stačila do poločasu ještě vyrovnat, když střelu Martínka vrátil ze šestnáctky do kasy Machura – 2:2.

Melč v závěru otočila zápas

Ve druhé části byla Vřesina opticky lepším týmem, byla více na balonu, ale její snaha se rozbíjela o zformovanou obranu hostí. V 71. minutě šla Vřesina ale znovu do vedení, když po přihrávce Rončky nasadil Hofrichter z téměř nulového úhlu brankáři Gašparikovi jesličky – 3:2. O pět minut později využil lišácký hostující kapitán Martínek špatného postavení brankáře Lamparta a z přímého kopu vyrovnal – 3:3. Tři body zajistil hostům svým třetím gólem v zápase Machura, když se výstavně trefil pod vinkl z přímého kopu – 3:4. Tomuto gólu předcházel faul domácího Strakoše na pronikajícího hráče hostí, za který byl domácí hráč vyloučen. V poslední minutě byl ještě vyloučen po druhé žluté kartě hostující Chreno. Na výsledku se ale již nic nezměnilo. 

 

Melč v příštím kole hostí Závadu. Vřesina zajíždí do Těškovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Karel Thiemel (vedoucí): Dá se říci, že my jsme byli o chloupek lepším týmem, ale na hostech bylo vidět větší nasazení a chuť do zápasu. Naši hráči byli zbytečně nervózní z prvního zápasu sezóny, který nám pravidelně moc nevychází.

TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): Za mě byli domácí lepším týmem, ale my jsme měli více toho fotbalového štěstí a dokázali jsme vyhrát. Hodně si cením otočení skóre v závěrečné čtvrthodině, kdy už jsem tomu ani moc nevěřil.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pagáč [-] , L. Villaschek [-] , P. Boček [-] , K. Hofrichter [-] , F. Rončka [-] , M. Pešek [-] , D. Otáhal [-] , P. Strakoš [-] , J. Lichovník [-] (70. T. Mrázek [-] ) , V. Čech [-]

TJ Sokol Melč
J. Gašparik [-] - T. Švihálek [-] , D. Matějek [-] , D. Machura [-] , J. Hoferek [-] (46. D. Ladner [-] ) , M. Martínek [-] (84. J. Matýsek [-] ) , O. Chreno [-] , F. Mikulinec [-] , M. Klein [-] , D. Schrom [-] , M. Maruszák [-]

ŽK: 9. M. Pešek , 19. L. Villaschek - 16. O. Chreno , 49. M. Maruszák . ČK: 88. P. Strakoš - 90. O. Chreno .
Hráči zápasu: D. Machura .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - KOCUR Roman (N), STUPEŇ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Melč má nyní postupovou euforii, ale věřím, že ji dokážeme na úvod sezóny ochladit a využijeme svých zkušeností.

Tip: výhra domácích