1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakub Lichovník rozhodl v nastavení o výhře Vávrovic


Branky


22

Bezbrankový zápas zlomily Vávrovice až v nastaveném čase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V první půli nebyli hosté búbec horším celkem ale do velkých šancí se přiliš nedostávali. Převaha rohových kopů nic neznamenala, protože nebyly zahrávány kvalitně. Soupeř měl zase v první půli k dispozici tři přímé kopy z výhodných vzdáleností, které ovšem ledabyle zazdil. Štítina poprvé zahrozila Stoklasou, jenž dostal nabídku zleva, ale rána z otočky byla slabá jako následná dorážka Vojtěcha Watzlawika. Vzápětí výstavní dělovku vyslal Kunczik ale směřovala doprostřed brány, kde byl připraven vávrovický gólman Bartusek. Domácí Jakub Lichovník se poprvé připomněl ve 27.minutě, když si zaběhl vpravo za naši obranu, ale z úhlu neměl proti Martinu Vitáskovi šanci. Po promáchnutí Lehnerta se řítil Chryczyk sám na Martina Vitáska, ale ten vyrazil střelu na roh. První poločas tak divákům branku nenabídl.

Rozhodující branka padla až v nastavení

V začátku druhé půle byli na míči lepší domácí. Hostům se nedařila nahrávka a dostávali se tak pod tlak, který gradoval kolem šedesáté minuty. Po akci Sedláčka a Jakuba Lichovníka hosty podržel v bráně Martin Vitásek, aby v další minutě opět dvakrát čaroval a držel hostující naděje. Štítina kontrovala brejkem Grafa s Vavrečkou, ale nedopadlo to. Hostující  superšance přišla v 75. minutě. Po razantním centru Kunczika se pověsil do vzduchu Marek Vitásek ale svou hlavičku umístil do pravé tyče! Další krásný centr tentokrát zprava nedokázal z bezprostřední blízkosti proměnit Vojtěch Watzlawik!! Když už všichni vyhlíželi v úmorném, dusném vedru konec zápasu přišla pro hosty neskutečná darda: Agilní Jakub Lichovník "to" naposledy skusil - vypálil zpoza obránce svou slabší levou nohou a jeho střela z 20 metrů zapadla na zadní levou tyč -1:0. Vzápětí sudí Migota ukončil zápas, jenž hostům neskutečně protekl mezi "prsty".

 

Vávrovice hrají v dalším kole ze Stěbořicemi. Štítina bude hostit Komárov.

 

zdroj: http://www.stitinafotbal.cz/novinky-a-reportaze/clanek/detail/muzi:horky-zaver-bohuzel/2121/



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Byly to nervy. V prvním poločase byla Štítina lepším týmem, kdy využívala výškovou převahu. Ve druhé části jsme prostřídali, a i jsme se zlepšili. Nakonec jsme měli štěstí, když jsme rozhodli brankou v samém závěru zápasu. Jsme rádi za tři body.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Poslední dvě sezóny Tatranu připomínaly návštěvu zubaře.V pravidelných cyklech se dostavovala bolest. Bolest v prohraných zápasech. Dneska byl náš tým odhodlán změnit tradici posledních let a začít soutěž výhrou.Všichni víme,že se takové zápasy stávají. Nálada v týmu je pod psa...



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
M. Bartusek [-] - J. Chryczyk [-] (72. J. Morbitzer [-] ) , J. Lichovník [-] , R. Schreiber [-] (64. P. Váleček [-] ) , D. Klein [-] , M. Sedláček [-] , J. Lichovník [-] , J. Laifert [-] (46. M. Schoppik [-] ) , J. Morisch [-] (57. M. Číp [-] ) , T. Šenk [-] , J. Schneider [-] (46. O. Levák [-] )

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - P. Stoklasa [-] , M. Vitásek [-] , L. Postulka [-] (72. J. Mrusek [-] ) , F. Graf [-] (57. P. Škroch [-] ) , D. Vavrečka [-] (89. T. Horský [-] ) , V. Watzlavik [-] , D. Watzlavik [-] , V. Tomáško [-] (90. T. Halška [-] ) , P. Kunczik [-] , T. Lehnert [-]

ŽK: 54. L. Postulka .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - LICHOVNÍK Roman (N), STŘÍLKA Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Vávrovice bývají začátkem sezóny silnější, ale Štítina taky. Zde věřím, že domácí prostředí těsně rozhodne.

Tip: výhra domácích