Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2019 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o první flek pro Zavidov


Branky


7

Ve 12. kole hostili zavidovští na své hřišti druhou Hostouň, se kterou si to "na férovku" rozdali o první místo a zároveň i podzimního půlmistra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od samého začátku bylo utkání divácky velice atraktivní. První šanci si vytvořili domácí, kdy Štiller našel na hranici vápna volného Knora, jehož dělovka byla domácí obranou sražena na roh. Z následného rohu zahrozil Vitner. Od této chvíle převzali otěže utkání hosté, kteří svým pohybem dělali domácím problémy a sevřeli je na vlastní polovině.

 

Z aktivity pramenila i 1. šance hostů, kdy se po přízemním centru ze strany dostal na hranici vápna k zakončení Vegricht , ale Kraus bravurním zákrokem domácí zachránil. Aktivita hostů tímto nekončila a i nadále byli dominantní, za což byli po zásluze odměněni: Vystihli špatnou rozehrávku domácích a přízemní nahrávku do vápna využil Fábry, 0:1.

 

Tento moment domácí nepoložil, postupně přivykli tempu hry a začali se vyrovnávat hře soupeře, čímž stoupla kvalita utkání a byla odrazem postavení obou týmů v tabulce. Domácím udeřili ve 35. minutě, kdy Štiller vysunul za obranu Korčáka, ten našel svým stříleným přízemním centrem na zadní tyči Kapouna, který svůj skluz proměnil ve vyrovnání na 1:1.

 

I nadále se hrál atraktivní zápas plný férových osobních soubojů a akcí, kterým chyběla jen finální fáze, díky čemuž se šlo do šaten za nerozhodnutého stavu. Do druhé půle vstoupili domácí aktivněji a již po 10 minutách hry Kapoun se Štillerem uvolnili Korčáka a ten dostal domácí do vedení 2:1. Domácí povzbuzeni gólem nepolevovali ze své aktivity a i nadále se dostávali do dalších šancí, které po hříchu Žďánský neproměnil.

 

Když to Žďánskému nešlo v zakončení, proměnil se v nahrávače, svou střílenou nahrávkou našel na zadní tyči osamoceného Korčáka, který však svou 100 šanci neproměnil a odmítl tím zasadit možná rozhodující hřebíček do rakve hostů.

 

Tento moment hosty nabudil a postupně zase začínali přebírat otěže utkání. Jejich aktivita byla odměněna v 68. minutě, kdy po zákroku Vitnera na Bureše byl nařízen pokutový kop, ten ale Kraus svým tygřím skokem zneškodnil a držel domácí ve vedení.

 

Hosty ani tento moment nevykolejil a i nadále byli mnohem lepší než domácí, další šance nedala na sebe dlouho čekat, centr ze strany trefil z voleje na hranici vápna jeden z hostujících hráčů, hosté již zvedali ruce nad hlavu, ale Kraus jim zákrokem utkání překazil radost. Nakonec byli přeci jen hosté odměněni, kdy po špatném odkopu kapouna se dostal za obranu Vegricht, který obešel Krause a z nulového úhlu vyrovnal stav utkání 2:2. Domácím v tento moment docházeli síly a soustředili se na obranu a rychlé brejky, hostů bylo naopak plné hřiště.

 

Že fotbal nemá logiku pro hosty a štěstí přeje připraveným pro domácí ukázala 86. minuta, kdy se z ojedinělého rohu, který výborně rozehrál Štiller, prosadil Klouček na 3:2 pro domácí. I přes veškerou snahu se hostům již srovnat nepodařilo a tak se vítězi tohoto výborného utkání stali domácí.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Dan Devera, trenér: Dnešní zápas nám nastavil skutečné zrcadlo naší výkonnosti. Soupeř hrál v rychlosti, s čímž jsme měli úvodní dvacetiminutovku velký problém. Postupně jsme se otrkali a vyrovnali jak hru, tak stav utkání. Začátek druhé půle byl v naší režii a je jen škoda zahozených šancí, které nás mohli následně mrzet. Ač po vyrovnání byli hosté v euforii a mnohem lepší, kluci dřeli jako tým a byli odměněni vítěznou brankou. Takže mi nezbývá než chválit za bojovnost, týmovost a vnímavost. Děkuji soupeři za super férový zápas, který měl vše a musel diváky bavit. Dále děkuji rozhodčím za zvládnutí tohoto utkání, a to byla proti nám nařízena penalta.




Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - M. Havel [-] (78. V. Beneš [-] ) , J. Klouček [-] , D. Štiller [-] , D. Žďánský [-] , J. Knor [-] (65. J. Jančařík [-] ) , J. Hanych [-] (65. M. Krejčí [-] ) , L. Kapoun [-] , P. Vitner [-] , J. Hvězda [-] , T. Korčák [-]

Sokol Hostouň B
L. Obrcián [-] - V. Prošek [-] , J. Krejsa [-] , F. Motlík [-] - O. Křižka [-] , D. Fábry [-] (25. T. Krupička [-] ) , D. Jansa [-] , M. Dědeček [-] , T. Bureš [-] - L. Vegricht [-] , A. Michalec [-] -

ŽK: 7. P. Vitner - 40. A. Michalec , 43. T. Krupička , 79. T. Bureš , 90. F. Motlík .
Hráči zápasu: L. Kapoun .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Garaja Miroslav - KOVÁŘ Otto, KAUCKÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích