Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 10:15

15.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lysá nad Labem si připsala tři body po výhře nad Tuchlovicemi


Branky


15

Lysá nad Labem - Hosté z Tuchlovic se mohli případnou výhrou srovnat s dalšimi čtyřmi týmy na dvaceti třech bodech, ale Lysá zápas zvládla lépe a odpoutala se od posledního Nového Strašecí na rozdíl tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli po hrubé chybě Tuchlovic

Hned v první minutě se po sólu dostal až k brankové lajně Ježek, ale vybíhajícího brankáře hostí neprostřelil. O miinutu později vystihl Ježek nepříliš povedenou malou domů, udělal kličku Šimkovi a slabší levou nohou poslal míč do prázdné brány - 1:0. V 5. minutě mohl zvýšit nikým nehlídaný T. Kříž, ale svou příležitost neproměnil a stejně pak dopadl o dvě minuty později.

 

V 8. minutě se po přímém kopu rozezvonilo břevno domácí branky. Svižnou úvodní patnáctiminutovku zakončoval svou střelou ježek nad bránu. Ve 23. minutě měl plné ruce práce Novák, ale nakonec přímý kop vyrazil. Ve 41. minutě připravil Vránek nadějnou pozici veselému a jeho bomba skončila pod břevnem - 2:0.

 

Hosté snížili na rozdíl jeidné branky, ale závěr patřil domácím

Ve 48. minutě přišel faul v pokutovém území na T. Kříže, ale Lukáš Novák si vybral střed branky a Šimek míč vyrazil. O deset minut později si nerozuměli brankář Libor Novák se stoperem Lukášem Novákem a Miškovic snížil - 2:1. Na druhé straně si se střelou T. Kříže poradil Šimek. V 64. minutě následovala další chyba v domácí obraně, ale míč tentokrát v brance neskončil. V 66. minutě hlavičkoval domácí Ježek, ale branku také netrefil.

 

Dvacet minu před koncem letěl míč z kopačky jednoho hráčů hostí těsně vedle. V 78. minutě byl za svůj výkon odměněn T. Kříž, utekl po levé straně a křížnou střelou nedal brankáři šanci - 3:1. V 82. minutě poslal Matouš Brabec hlavou míč do sítě po centru Hankeho - 4:1.

 



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Lysá
Václav Sosnovský, trenér: "Za pěkného slunečného dopoledne se nám poslední podzimní soutěžní utkání vydařilo a po osmi zápasech, kdy jsme uhráli jen dvě remízy, jsme vyhráli a získali tři body. Naše vítězství je zasloužené, šedesát minut jsme byli lepší. Podali jsme výborný výkon. Navázali jsme na bojovný výkon z minulého kola, přidali jsme kvalitu hlavně v zakončení. Dali jsme rychlý úvodní gól už ve 2.min. a pak jsme měli dvě další velké příležitosti. Ty jsme nedali, přesto se nám podařilo zvýšit pěkným gólem na 2:0. Hosté nastřelili v prvním poločase dvakrát břevno. Na začátku druhé půle mohlo být hotovo, ale Lukáš Novák nedal penaltu a následně hosté snížili. Na dvacet minut jsme vyklidili pole, ale pak přišel brejk Tomáše Kříže. A v závěru jsme přidali ještě čtvrtou branku."

AFK Tuchlovice
Ondřej Pilař: "Asi jednoznačně náš nejhorší výkon dosavadní sezóny, ve druhé minutě jsme soupeři darovali gól, pak jsme měli i trochu smůly, když jsme nastřelili dvakrát břevno. V úvodu druhé půle se nám podařilo skórovat, ale gól na 3:1 nás definitivně srazil."



Počet diváků: 43. Rozhodčí: BUDIL Daniel - NERAD Vojtěch, KAUCKÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 11. 2019 08:57
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2019 10:30
Petr Huttr

Expert: Jakub Vaníček
Tip experta: remíza

Opět důležité utkání v boji o záchranu a myslím, že se body budou dělit.

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 09:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 11:02
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 10:15

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 06:58

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 06:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 23:07
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 21:14

Tip: výhra hostů