3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poděbradská Bohemia získala dva body s rezervou Vlašimí po penaltovém rozstřelu


Branky


16

Poděbrady - V posledním domácím měření sil v rámci podzimní části Ondrášovka krajského přeboru poděbradská Bohemia nad svým soupeřem z Vlašimi dvakrát vedla, nakonec však o svém vítězství musela jakožto remízový král letošního ročníku symbolicky rozhodnout až v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za patnáct minut padly tři góly

Úvodní výkop zápasu měli hosté, kteří dostali míč až k brankáři, ten však zaváhal a při odkopu trefil Nováka a míč se odrazil do sítě - 1:0. V 7. minutě zahrával hostující Dias rohový kop, který byl odvrácen, ale tento brazilský hráč si míč našel znovu, posunul si jej ke střele a technickým obstřelem ke vzdálenější tyči překonal Václavíka - 1:1. V 15. minutě si ale domácí vzali vedení zpět. Po faulu na Kubánka se k trestnému kopu postavil na levé straně Šusta, našel hlavu Křeliny, Řehák se snažil míč vyrazit, ale pouze do tyče a od ní se balon odrazil do sítě - 2:1.

 

O dvě minuty později mohl zvýšit Novák, kterému po Václavíkově výkopu prodloužil míč Křelina, ale svou střelu poslal mimo tyče. Pěkně se poté prezentoval hostující Vlasák, který uzmul míč na vlastní polovině, vyslal tvrdou střelu a Václavík měl plné ruce práce. Na druhé straně zakončoval v krkolomé pozici nepřesně Křelina. Po dalším dlouhém výkopu Václavíka přistrčil Šusta Novákovi, jehož ránu Řehák vyrazil a dorážku Javorka zmařil na brankové čáře Zvára. Ve 24. minutě střílel z přímého kopu Bora, ale blýskl se Řehák v brance hostí. O chvíli později pálil Voříšek, ale úspěšnější byl znovu hostující brankář, který svůj tým podržel proti této křížné střele.

 

Ve 40. minutě to zkoušel individuálním průnikem podél brankové čáry Dias, Václavík mu však zmenšil střelecký úhel a zakončení zblokoval. O dvě minuty později zakončoval Habal, ale pouze do boční sítě poděbradské brány. V závěru byl u míče dříve domácí Novák před brankářem Řehákem, ale z těké pozice nezamířil přesně.

Dias srovnal a poslal zápas do penalt

Hosté stále častěji drželi míč na svých kopačkách, ale poděbradská obrana fungovala skvěle. V 57. minutě už bylo ale srovnáno, přímý kop Diase z uctivé vzdálenosti se odrazil od břevno do nohy Václavíka a zapadl přesně za tyč - 2:2. Vrátit vedením domácím mohl Novák, který ale trestuhodně netrefil bránu. Patnáct minut před koncem byl před Novákem rychleji Vlasák a míč mu ukopl. V závěru zápasu se hrálo ve zbsilém tempu nahoru, dolů. V 85. minutě se snažil dostat do domácí šestnáctky Dias, Herčík s Hruškou mu však cestu zaterasili a ránu Linharta lapil Václavík. 

Nejprve čarovali brankáři, poté hráči

První tři pokusy zneškodnili brankáři, na straně domácí nedal Nepovím. Hosté pohrdli dokonce dvakrát, když Václavík lapil pokusy Sváty a Vlasáka. Javorek poslal domácí do vedení Dias a Křelina ve třetí sérii proměnili, i když domácí hráč s patřičným štěstím. Hostující Filip i domácí Sirový dali. V páté sérii srovnal vlašimský Vobecký, ale rozhodnutí měl na noze Bora a nemýlil se. Poděbrady tak v posledním domácím zápase podzimu braly bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady
Ladislav Bobek, trenér: "Brzy jsme se dostali do vedení, a to hned v první minutě, kdy se trefil Novák. Bohužel jsme do konce dvakrát vedení neudrželi a nechali jsme soupeře vyrovnat na 2:2. Byl to vyrovnaný zápas, a je škoda, že jsme neudrželi vítězství. Myslím si ale, že remíza byla spravedlivá. Vlašim je velice kvalitní tým a v podstatě nás porazil jeden hráč z jejich kádru áčka. Z tohoto domácího utkání bereme dva body a za týden musíme bodovat ve Velimi."




Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - O. Bora [-] , J. Sirový [-] , T. Šusta [-] (69. L. Nepovím [-] ) , L. Křelina [-] , L. Hruška [-] , M. Novák [-] (75. O. Hněvsa [-] ) , T. Javorek [-] , T. Kubánek [-] (55. O. Soukup [-] ) , V. Herčík [-] , J. Voříšek [-]

FC Sellier & Bellot Vlašim B
J. Řehák [-] - F. Linhart [-] , J. Zeman [-] (64. M. Pešek [-] ) , M. Habal [-] , F. Zvára [-] , V. Přitasil [-] (90. O. Štecher [-] ) , D. Vlasák [-] , J. Fialka [-] (81. R. Filip [-] ) , . Dias [-] , M. Sváta [-] , P. Vobecký [-]

ŽK: 83. O. Hněvsa , 88. J. Sirový - D. Vlasák , 78. M. Sváta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BLATNÝ Matěj - PUDIL Václav, POKLOP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Huttr

Expert: Štefan Jungmann
Tip experta: výhra domácích

Hodně vyrovnaný zápas, ale tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích