2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Strašecí prohrálo i pošesté, tentokrát nestačilo na Hvozdnici


Branky


47. J. Mrhal , 87. J. Mrhal
14

Hvozdnice - Hrůzostrašný začátek fotbalistů Nového Strašecí pokračuje, i přes bojovný výkon to na body opět nestačilo, když domácí o své výhře rozhodli po změně stran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klíma chytil penaltu domácímu Hromádkovi

Jako první se do zakončení dostali domácí, ale zakončující Hodosi zamířil mimo. V další šanci pak hodně vysoko zakončoval Tomanec. Ve 21. se osměmili i hosté, když Zíb našel svým centrem z levé strany L. Mrázka, ten však hlavičkoval v pádu a branku minul. O deset minut později zahrával hostující Čech rohový kop, po němž hlavičkoval Zíb, Vašák v bráně domácích byl ale pozorný. Zasahovat musel i Klíma v barvách Nového Strašecí, když vyrážel střelu Hromádky. Ve 44. minutě fauloval Elsnic v pokutovém území Tomance, střelu Hromádky z penaltovém puntíku ale chytil skvěle Klíma.

Rozhodl Mrhal dvěma góly

Vstup do druhého poločasu se hostům příliš nepovedl. Ve 47. minutě zahrával Třešňák rohový kop, Neumann trefil břevno, důrazem se prosadil Mrhal a z dorážky poslal míč do sítě - 1:0. Vyrovnat mohl Bejbl, ale proti jeho ráně se zaskvěl Vašák. Poté mohli domácí odskočit, ale Kratochvíl i Tomanec neměli přesnou mušku. Definitivní rozhodnutí přišlo v 87. minutě, Klíma sice nejprve stačil ještě vyrazit zakončení Kratochvíla, ale proti dorážce Mrhala byl krátký - 2:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Mrázek: "Začali jsme dobře, byli aktivnější, ale nevytvářeli si šance. V závěru poločasu jsme se nechali zatlačit a po chybě domácím darovali penaltu. Tu však Klíma chytil. Jenže do druhé půle jsme vstoupili nekoncentrovaně a po rohu inkasovali. Poté jsme se marně snažili vyrovnat. V týdnu budeme pokračovat v poctivém tréninku a věřit, že to v dalším zápase zlomíme."



Sestavy


SK Hvozdnice
L. Vašák [-] - J. Artimovič [-] (46. K. Kratochvíl [-] ) , M. Tomanec [-] , L. Obermajer [-] , D. Müller [-] , O. Hodosi [-] (76. M. Varga [-] ) , J. Mrhal [-] , L. Třešňák [-] , J. Neumann [-] (86. A. Nejedlý [-] ) , J. Hromádka [-] , K. Rochl [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
M. Klíma [-] - L. Mrázek [-] , J. Elsnic [-] (78. F. Libecajt [-] ) , D. Titlbach [-] , M. Krupička [-] (78. Z. Jánský [-] ) , L. Zíb [-] , J. Bejbl [-] (58. M. Jemelka [-] ) , J. Čech [-] , M. Hartman [-] , M. Bláha [-] , M. Mžourek [-]

ŽK: 62. J. Neumann , 66. K. Kratochvíl , 74. O. Hodosi - 9. J. Čech , 35. M. Hartman , 44. J. Elsnic , 77. L. Zíb , 86. F. Libecajt , 90. J. Mrázek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kubečka Pavel - NEHASIL Karel, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Jakub Hromádka
Tip experta: výhra domácích

Už to musíme zvládnout konečně i výsledkově.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích