Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 10:15

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V bláznivém zápase předvedla Hřebeč skvělý obrat s Hvozdnicí


15

Hřebeč - Ten kdo zavítal do Hřebče na zápas s Hvozdnicí určitě nelitoval. V prvním poločase padly čtyři branky, ve druhém dokonce pět a Hřebeč předvedla parádní obrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrovské chyby domácích Hvozdnice trestala

Ve 3. minutě se skóre v utkání měnilo poprvé, když po kombinační akci a centru Nováka uklidil míč do sítě Dolejš - 1:0. V 19. minutě přišlo však vyrovnání po obrovské chybě domácích, když Artimovič vystihl malou domů, udělal kličku Zajíčkovi a bez problémů poslal míč do brány - 1:1. O patnáct minut později už hosté vedli, když se po standardní situaci dostal k míči zcela volný Třešňák a přehodil domácího brankáře - 1:2.

 

Hřebeč darovala hostím i další gól a to ve 37. minutě. Přišla ztráta Červeného na levé straně, míče se zmocnil Třešňák a po individuální akci zajistil Hvozdnici poločasové vedení o dva góly - 1:3.

Velkolepý obrat Hřebče

Po změně stran se v 53. minutě podařilo domácím snížit, Faktor vyhrál souboj a Stříbrský vymetl parádně šibenici - 2:3. O jedenáct minut později bylo již srovnáno, když se po důrazu prosadil zkušený Janík - 3:3. Domácí Hřebeč ale byla při chuti a neměla stále dost. V 69. minutě načasoval Servus parádní kolmou přihrávku na Nováka a ten byl tváří tvář Vašákovi úspěšný a dokonal parádní obrat - 4:3.

 

Z vedení se ale hráči domácího mužstva radovali jen tři minuty, navíc gól Tomancovi opět darovali Hřebečští vlastní chybou - 4:4. V 87. minutě ale strhla Hřebeč výhru na svou stranu, když vysoký balon zalepil ve vápně Novák a střelou na přední tyč dal tomuto bláznivému zápasu definitivní podobu - 5:4.



Ohlasy k zápasu


SK Hřebeč
Miroslav Novák: "Měli jsme vynikající vstup do utkání, poté jsme jako vždy kontrolovali hru a následně vyrobili tři nesmyslné chyby a poločas skončil 1:3. Do druhé půle jsme přes přeskupili řady, zlepšili pohyb vepředu a tím jsme zápas otočili. Za druhý poločas musím kluky pochválit, že jsme to nezabalili ani, když jsme dostali na 4:4. Byla tam pořád touha vyhrát."




Sestavy


SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - D. Červený [-] (46. J. Baranec [-] ) , N. Obradovič [-] , F. Sedláček [-] (46. J. Janík [-] ) , M. Stříbrský [-] , J. Faktor [-] (90. E. Urban [-] ) , J. Brodský [-] , M. Servus [-] , R. Macháč [-] , M. Novák [-] , M. Dolejš [-]

SK Hvozdnice
L. Vašák [-] - J. Artimovič [-] , M. Tomanec [-] , L. Obermajer [-] , D. Müller [-] , K. Kratochvíl [-] , J. Mrhal [-] , L. Třešňák [-] , J. Neumann [-] , J. Hromádka [-] , K. Rochl [-]

ŽK: 56. R. Macháč - 44. J. Hromádka , 55. L. Obermajer .
Hráči zápasu: M. Servus , M. Novák - L. Třešňák .
Počet diváků: 172. Rozhodčí: BLATNÝ Matěj - PUDIL Václav, POKLOP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Jakub Vaníček
Tip experta: výhra domácích

Opět tipuji výhru domácích. S Hřebčí jsme hráli minuly rok v poháru a mají dobrý tým, myslím si, že půjdou nahoru a potvrdí to doma ziskem třech bodů.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích