Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 16:00

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velim odjela z Nespek se čtyřgólovou porážkou


Branky


15

Nespeky - Domácí, kteří v prvních dvou zápasech nevstřelili ani branku, přivítali Velim, která navíc byla stoprocentní. Po tomto zápase už neplatilo ani jedno pravidlo a Nespeky vysokým rozdílem vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení domácích

Ze začátku zápasu si šance vytvořily obě mužstva, ale střely mířily většinou mimo bránu, anebo byly zablokovány. Po půlhodině hry začaly padat už i góly. Ve 34. minutě přenesl Klaus míč na druhou stranu, Jasz si navedl míč, ale nakonec ještě místo střely zvolil centr na zadný tyč a tam Klauz trefil z voleje - 1:0.

 

Ve 43. minutě vystihl Varkoček nepřesnou rozehrávku soupeře, přihrál Kučabovi a pokračoval před branku. Kučaba se uvolnil a přihrál pod sebe právě na nabíhajícího spoluhráče a ten pohodlně do prázdné zvýšil - 2:0.

Velim snížila a měla další šance, ale branky pak dávali domácí

Krátce po zahájení druhého dějství převzal míč Kučaba, obešel tři hráče a z dálky přízemní střelou, která zapadla přesně za tyč, překvapil brankáře Drápelu - 3:0. Vzápětí však bylo sníženo, když centr Hrušky našel Petrů a ten hlavou poslal míč do sítě - 3:1. Uběhlo jen pár minut a rozdíl už mohl být jen jednogólový, ale po standardní situaci zvonila tyč branky, ve které stál Drážek a z dorážky pro ofsajdové postavení branka neplatila.

 

V 59. minutě se parádně uvolnil mezi obránci Jícha, ale nemířil přesně. O deset minut vyhrál Jícha hlavičkový souboj, Víšek postupoval ze strany na brankáře a zvolil přihrávku, po které došlo k souboji na hraně pravidel, ale penalta se nepískala.

 

V 73. minutě zachyboval hostující brankář, když neudržel střelu jednoho z domácích a Kukač z dorážky poslal míč do sítě - 4:1. V 83. minutě dal ještě Maršoun výsledku definitivní podobu - 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: "Na zápas jsme se velmi pečlivě připravovali, neboť jsme si vědomi vysoké kvality soupeře. V zápase jsme udělali několik taktických změn s cílem jednak eliminovat útočnou sílu hostujícího Jíchy a současně jsme chtěli vytvořit prostor pro Michala Kučabu. Z tohoto důvodu hrál nezvykle na hrotu Tomáš Krejza. Kluci zvládli utkání nejen po taktické stránce velmi dobře, bojovali, dali jsme krásné góly, takže jsem spokojený. Pouze na začátku druhé půle jsme dostali gól, hned v zápětí druhý, ten naštěstí neplatil pro ofsajd, ale rozhodně bychom tyto situace měli řešit lépe. Když jsme dali čtvrtý gól, tak už byl klid a utkání jsme měli plně pod kontrolou. Těší mě, že jsme se dokázali prosadit ze stran, na což jsme se v tréninku také zaměřili.

FC Velim
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Věděli jsme, že soupeř je na domácím hřišti hodně silný, což nám bohužel i ukázal. Co zdobilo naši hru v předešlých dvou zápasech nám tentokrát chybělo. Čekali jsme, že to přijde samo, ale soupeř nás vyvedl z omylu. S chutí nás trestal a zaslouženě vyhrál. Tentokrát to z naší strany bylo špatné. Když už jsme herně nic nepředvedli, tak bych očekával alespoň důraz a bojovnost. Něco, co by naznačovalo, že nejsme smíření s prohrou, ale nic z toho jsem tam neviděl. Pouze laxnost, která nešla přehlédnout. Soupeři jsme několik šancí sami nabídli. Navíc nám v tomto duelu moc nepomohl brankář, který neměl při dvou brankách čisté svědomí."



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - M. Kučaba [-] (82. L. Maršoun [-] ) , D. Pešta [-] , M. Klauz [-] , A. Varkoček [-] , J. Kukač [-] , M. Burian [-] , L. Braný [-] , T. Krejza [-] (72. S. Peterka [-] ) , A. Jasz [-] (86. A. Konopisky [-] ) , M. Večera [-]

FC Velim
M. Drápela [-] - O. Martikán [-] , J. Kukal [-] (62. M. Kasal [-] ) , M. Jansta [-] , J. Petrů [-] , D. Hruška [-] , D. Záhora [-] (62. J. Bečvařík [-] ) , J. Jícha [-] , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-] , L. Hartig [-]

ŽK: 68. T. Krejza - 37. J. Jícha , 64. D. Hruška , 76. J. Petrů .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vlk Miroslav - ROTH Patrik, VAŇOUSEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích