0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 17:00

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota po odchodu řady hráčů prohrála v prvním kole s Kosmonosy


Branky


11

Lhota - Úřadující mistr ze sezóny 2018/2019, který ovšem přišel o sedm hráčů základní sestavy, když všichni přestoupili do Třeboradic, začínal nový ročník s nováčkem z Kosmonos a překvapení se zrodilo hned první kolo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kosmonosy se ujaly rychlého vedení

Nováček z Kosmonos měl parádní vstup do utkání, když ve 2. minutě centroval Kubelka, domácí brankář zachyboval a na zadní tyči stojící Böhm poslal hosty do vedení - 0:1. Za domácí mohl odpovědět Vincenc, ale jeho přímý kop mířil těsně vedle a góelm neskončila ani hlavička Kudely.

 

Vedení hostí mohl navýšit Marek, ale zradilo ho zpracování, a tka sám na Tůmu nemohl pokračovat. Nebezpečné byly dvě standardní situace zahrávané Maryškou, ale obě prolétly skrze vápno.

Hosté přidali další góly a odvezli tři body

Ze druhého poločasu uteklo minut o sedm více než v tom prvním a trefili se znovu hosté. Na prostředku hřiště vybojoval míč Maryška, rozjel rychlý přečíslení tři an dva, Böhm ještě prazítkoval břevno s tyčí, ale Zámečník stál na spravném místě a hlavou poslal míč do sítě - 0:2.

 

Domácí Lhota hrozila převážně po standardních situacích, ale obrana hostí byla pozorná a do vyložené šance svého soupeře nepouštěla. Zvýšit mohl dvakrát Böhm, ale po sólu minul a po rychlém brejku přestřelil.

 

Výsledku dal definitnví podobu v 87. minutě Beran, jenž mu výbornou pozici připravil po individuální akci Zámečník - 0:3, Mistr ze Lhoty z minulé sezóny tak do té nové nevstoupil vůbec dobře a na domácí půdě na Kosmonosy nestačil.



Ohlasy k zápasu



SK Kosmonosy
Jakub Maryška: Povedl se nám vstup do utkání a brzký vstřelený gól. Navíc jsme dobře z bloku bránili. Lhota sice držela více míč na svých kopačkách, ale šance měli domácí jen po standardkách. Po změně stran to bylo vyrovnanější, ale paradoxně jsme více šancí měli my a také jsme vstřelili další dvě branky."



Sestavy


SK Lhota
J. Tůma [-] - M. Zelenka [-] (59. O. Popok [-] ) , T. Vincenc [-] , L. Primus [-] (41. M. Veliký [-] ) , M. Kudela [-] , J. Dvořák [-] , Š. Jungmann [-] , D. Danylych [-] , J. Roubal [-] , R. Neumann [-] (75. L. Dolejš [-] ) , M. Šalamoun [-]

SK Kosmonosy
D. Šteiner [-] - V. Valenta [-] (53. J. Zámečník [-] ) , J. Böhm [-] (83. J. Strouhal [-] ) , M. Kubelka [-] (73. M. Král [-] ) , D. Marek [-] (88. O. Zeman [-] ) , J. Maryška [-] , V. Šulc [-] (80. F. Beran [-] ) , L. Hrdlička [-] , M. Karásek [-] , J. Žižka [-] , J. Keszeg [-]

ŽK: 12. R. Neumann - 45. J. Böhm .
Hráči zápasu: J. Zámečník , J. Böhm , L. Hrdlička .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: Navrátilová Pavla - HES Filip, KOUBEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: remíza

Velké změny nastaly asi v obou týmech, proto bych čekal spíše defenzivní utkání. Po penaltách se budou radovat domácí.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza