Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

26.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršice si poradily s Luhačovicemi


Branky


0

V zápase, ve kterém už o nic nešlo, se střetl tým Boršic s Luhačovicemi. Hosté vstoupili do utkání skvěle, ale první poločas nakonec prohráli. Ve druhém poločase přidaly Boršice další branky a připsaly si tak pohodové vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Do zápasu hosté nemohli vstoupit lépe. V první minutě se prosadil po individuální akci Zámorský - 0:1. Po čtvrt hodině hry udeřily kombinačně hrající Boršice. Nejprve vyrovnal hlavičkou Hromada- míč obloukem přeletěl vysoko stojícího Kořenka v bráně - 1:1. Chvíli na to domácí zahrávali přímý kop. Míč přeletěl na zadní tyč, kde dopadl na nohu překvapeného Večeři a šťastným odrazem míč skončil v síti Luhačovic – 2:1. Do konce poločasu se hrál kombinační fotbal, ale oběma týmům chyběla kvalitní finální přihrávka.

 


Druhý poločas Luhačovice pokračovaly v napadání rozehrávky soupeře. Do samostatného úniku se dostal Heger, ale exligového Drobisze nepřekonal. Poté přišel trest, po rychlém protiútoku si do vlastní brány srazil míč Talaš 3:1 a o pět minut později přidal Ohnutek čtvrtou branku – 4:1. Hosté bojovali důstojně, ovšem vytvořené šance končily buď na tyči, nebo troskotaly na vynikajícím brankáři domácích. Za tohoto stavu za Luhačovice ještě dokázal snížit Bernátek 4:2. Davida Červenku následně dvakrát vychytal Drobisz. Poslední slovo si vzali opět domácí. V 82. Minutě vstřelili poslední branku utkání Filipský. Zápas tedy skončilo výsledkem 5:2.

 

Boršice potvrdily výbornou formu a kvalitu a sezónu končí na 2. místě se ziskem 59 bodů. Luhačovice chytly na jaře skvělou formu a díky výborným výsledkům se 36 bodů vyhouply na 7. místo. 



Ohlasy k zápasu



FK Luhačovice
Jelínek Jan (Trenér FK Luhačovice): Myslím si, že konečný výsledek je pro nás velmi krutý. S velmi dobře kombinujícím soupeřem jsme hráli vyrovnanou partii. Bohužel naše nezkušenost rozhodla o výsledku. Soupeř potrestal snad každou hrubku v obraně, někdy i s velkou dávkou štěstí. Rozdílovým hráčem byl Drobisz, který v důležitých momentech svůj tým podržel. Na 100% jsme podali daleko lepší výkon než proti Kelči, ovšem soupeř byl na vysoké úrovni. Kluky musím pochválit za přístup a nasazení v posledním zápase o nic. Odměnou jim byl uznalý potlesk domácích fanoušků.



Sestavy


SK Boršice
T. Večeřa [-] , T. Klvaňa [-] , J. Zach [-] , P. Kaspřák [-] , P. Drobisz [-] , T. Ohnutek [-] - P. Filipský [-] , D. Kopčil [-] , A. Brzica [-] , M. Hromada [-] - P. Náplava [-]

FK Luhačovice
J. Kořenek [-] - J. Talaš [-] , R. Pešek [-] , P. Coufalík [-] , J. Kořenek [-] - T. Heger [-] , O. Červenka [-] , V. Kalus [-] , J. Zámorský [-] - M. Polách [-] , M. Bernátek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.