Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 16:30

25.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice si poradila s Morkovicemi


Branky


0

Závěr sezóny zachytil oba týmy v klidném středu tabulky a tak mohl být zápas odehrán bez nervů. Utkání bylo dlouhou dobu výsledkově vyrovnané. Bystřice o svém vítězství rozhodla na začátku druhého poločasu, když Dluhoš a Šindelek vstřelili dva slepené góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy si v zápase dokázaly vypracovat množství šancí. Tu první zahodily Morkovice už ve 2. minutě utkání. Domácí pak převzali taktovku utkání a byli směrem dopředu nebezpeční. Po jednom z rohů zachraňoval čisté konto Morkovic Vdoleček zákrokem na poslední chvíli. Poté se v tutové šanci ocitl Škrdlík, ale neproměnil. Bystřice se ujala vedení dvě minuty před koncem poločasu. Po rohovém kopu si dezorientovaná obrana Morkovic vstřelila vlastní gól – 1:0.

 

 

Gól do šatny hosty nezlomil. Hned ve 47. minutě vyrovnal na 1:1 Bombicz. Bystřice však nezaváhala a vedení si o chvilku později vzala zpět. Po dlouhém výkopu stopera a špatné hlavičce se míč odrazil k Dluhošovi, který sám před gólmanem nezaváhal a vstřelil branku na 2:1. Netrvalo to dlouho a Bystřice vstřelila zřejmě rozhodující gól. Šimoňuk ztratil míč, který doputoval až k Šindelkovi, který mířil přesně – 3:1. Morkovice už dokonce zápasu nedokázaly najít sílu na vyrovnání a nakonec musely lovit ještě jednou míč ze své sítě. Šest minut před koncem dal zápasu konečnou podobu Habanec, který využil špatné rozehrávky Morkovic. Utkání tak skončilo vítězstvím Bystřice 4:1.



Ohlasy k zápasu



FC Morkovice
Radek Barnet (trenér, Morkovice): Myslím, že jsme si utkání prohráli sami. Od první minuty jsme chtěli hrát ofenzivní fotbal, ale ztráceli jsme hodně míčů. Důležitý byl moment, kdy nám soupeř dal třetí branku. Od té doby byla Bystřice v psychické pohodě. Z výkonu hráčů jsem zklamán.



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
V. Trochta [-] - Š. Dluhoš [-] , I. Světlík [-] , D. Klimek [-] , J. Habanec [-] - R. Sadil [-] , D. Ondroušek [-] , D. Zapletal [-] , D. Šindelek [-] - M. Kušík [-] , D. Krajcar [-]

FC Morkovice
J. Vdoleček [-] - R. Havlík [-] , R. Šimoňuk [-] , M. Rozsypal [-] , J. Smažinka [-] - K. Chalupa [-] , D. Drápal [-] , J. Škrdlík [-] , J. Svoboda [-] - V. Bombicz [-] , Z. Horák [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.