0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vsetín vyhrál v Morkovicích a jde do trháku


Branky


0

Sezóna finišuje a tajenka postupu krajského přeboru se pomalu vyjasňuje. Vsetín dokázal vyhrát na půdě Morkovic o dvě branky a díky zaváhání Holešova nyní vede tabulku o čtyři body. Vsetín tak může vše rozhodnout příští kolo, kdy vyzve na svém hřišti Holešov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Před utkáním zkrápěly trávník proudy deště, a tak byl hrací povrch velmi kluzký. Úvod zápasu se vyznačoval vyrovnaností, útoky se střídaly na obou stranách. V 17. minutě předvedli hosté rychlou akci, na jejímž konci byl Kašpar a tvrdou střelou vystrašil domácího brankáře. Ve 20. min. zahrával trestný kop téměř z poloviny hřiště Kučerňák, na míč v pokutovém území vyskočil nejvýše Bělaška a hlavičkou těsně minul cíl. Ve 30. minutě ze středu pole obdržel přesný pas Matůš, postupoval zcela sám na branku, zvolil střelu po zemi, kterou domácí gólman Jarka vyrazil pouze před dobíhajícího A. Fojtíka, a ten s přehledem uklidil míč do sítě - 0:1. Chvíli po rozehrání ze středového kruhu Morkovice přečíslily vsetínskou obranu a v poslední chvíli zachraňoval na brankové čáře Eliáš. V 35. minutě unikl po pravé straně hostující Jaroš, jenž vybídl ke skórování Matůše, ovšem jeho střela hlavou skončila nad. Do konce první půle se již nic podstatného neudálo, a tak do šaten odcházeli spokojenější hosté.

 

 

     Úvod druhého dějství se nesl ve znamení nástupu Vsetína. Tým se usadil na polovině soupeře a vytvářel si brankové příležitosti. Největší z nich měl v 55. minutě A. Fojtík, na hranici malého pokutového území ale hlavou minul. V 60. minutě vytěsnil Eliáš na roh táhlou střelu Horáka a od této chvíle se začal obraz hry měnit. Domácí hráči ovládli střed pole a vytvořili si územní převahu. Neustále se snažili o vyrovnání, naráželi však na bezchybně hrající vsetínskou obranu, která veškeré nájezdy eliminovala. Hosté podnikali v této fázi hry pouze sporadické protiútoky, ale po jednom z nich mohl v 70. minutě skórovat. Matůš. na konci svého sóla uvolnil A. Fojtíka, ten v bezprostřední blízkosti trefil pouze nohy brankáře. V 78. minutě se na druhé straně pro změnu vyznamenal Eliáš, jenž zlikvidoval bravurním zákrokem hlavičku Chalupy. O chvíli později přišlo to, co si přála ve druhém poločase hrstka vsetínských fanoušků. Po levé straně vnikl nebojácně do velkého čtverce Kučerňák, byl zezadu nemilosrdně sražen obráncem Šnajdrem a hlavní rozhodčí Dunda neváhal ani na chvíli odpískat pokutový kop. Jeho exekutorem byl Matůš a potvrdil, že penalty umí – 0:2. Závěrečné minuty poté již probíhaly zcela v režii vsetínského mužstva, které svého protivníka do žádné kloudnější akce nepřipustilo. 



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
Radek Barnet (trenér Morkovice): Nám dnes několik hráčů chybělo, ale myslím, že jsme podali dobrý výkon. Byl to kvalitní zápas s kvalitním soupeřem. Snažili jsme se hrát ofenzivní fotbal s rychlými přechody do útoku, ale nedali jsme branku. To se pak hraje těžko. Na držení míče jsme byli o trochu lepší, ale zakončení nám prostě vázne, jsme už dva zápasy bez gólu.




Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - R. Šimoňuk [-] , R. Šnajdr [-] , M. Rozsypal [-] , R. Havlík [-] - P. Krejčí [-] , K. Chalupa [-] , J. Svoboda [-] , J. Smažinka [-] - Z. Horák [-] , V. Bombicz [-]

FC Vsetín
J. Eliáš [-] - J. Cahlík [-] , D. Dulík [-] , M. Bělaška [-] , J. Zezulka [-] - A. Mucha [-] , A. Fojtík [-] , R. Kučerňák [-] , T. Kašpar [-] , M. Jaroš [-] - L. Matůš [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.