Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov vyhrál v Bystřici na penalty


Branky


0

V zápase Bystřice a Provodova padaly branky hlavně v prvním poločase. V druhém poločase dal Šindelek domácím vedení, ale Provodov si v poslední minutě vynutil penalty. V nich dokázal sebrat bod navíc. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy se ke konci sezóny nacházejí v poklidných vodách středu tabulky a k zápasu tak mohly přistoupit bez nervozity. Domácí vstoupili do utkání lépe, ale své šance nevyužili a tak jako první skórovali hosté. Chalupa se prosadil po rychlém protiútoku a otevřel tak účet zápasu – 0:1. Domácí našli odpověď velmi brzy, už za tři minuty vyrovnal Krajcar – 1:1. Netrvalo to dlouho a domácí se ujali vedení, když Dluhoš hlavičkou rozvlnil síť za hostujícím brankářem Máčalou - 2:1. První poločas bohatý na góly uzavřel v 35. minutě hostující Laciga, který vyrovnal na 2:2.

 

 

Druhý poločas tolik branek nenabídl, přesto se hrál ofenzivní fotbal. V 65. minutě se domácí naposledy v zápase ujali vedení, skóroval Šindelek – 3:2. Bystřice se pak snažila ze všech sil znovu neztratit vedení, ale Provodov měl v koncovce zápasu trochu štěstí, když v poslední minutě vyrovnal Ulman – 3:3. Na řadu přišly pokutové kopy, v nichž byli hosté pohotovější a odvážejí si tak domů jeden bod navíc.



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
V. Trochta [-] - Š. Dluhoš [-] , D. Klimek [-] , J. Habanec [-] , M. Tureček [-] - I. Světlík [-] , D. Zapletal [-] , M. Kušík [-] , D. Krajcar [-] - R. Sadil [-] , D. Šindelek [-]

FC RAK Provodov
P. Máčala [-] - S. Beňo [-] , M. Laciga [-] , A. Hellebrand [-] , J. Josefík [-] , D. Urbánek [-] - V. Chalupa [-] , M. Velev [-] , J. Zakopal [-] - T. Ulman [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.