Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chropyně se v koncovce trápila


Branky


0

Chropyně přivítala na svém hřišti Vizovice. Domácí se v koncovce trápili a nakonec se museli strachovat o vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli převahu už od první minuty, což dokázali velice brzy gólově zúročit. V 7. minutě se prosadil Štěpánek a bylo to 1:0. Domácí se ale z vedení neradovali dlouho. O pár minut později využil zaváhání domácího brankáře Bielik, který do prázdné brány vyrovnal - 1:1. Domácí pak znovu zaveleli k útoku, ale žádná šance se neujala. Vše završil domácí Vaňhara, který neproměnil pokutový kop.

 

 

Druhý poločas probíhal v podobném duchu jako ten první. Krátce po zahájení druhé půle šli domácí opět do vedení díky přesné střele Panáčka – 2:1. O malou chvíli později přidal třetí branku Hrabal a uklidnil tak domácí tým – 3:1. Chropyně pak spálila větší množství šancí a na konci zápasu nabídla svou chybou Vizovicím druhou branku. Na 3:2 za hosty snižoval Kolařík. Do konce zápasu už další branka nepadla a všechny tři body tak zůstávají v Chropyni.



Sestavy


FK Chropyně
R. Večeřa [-] - D. Hrabal [-] , T. Kutňák [-] , J. Urubek [-] , M. Vaňhara [-] - D. Stratil [-] , P. Prešnajder [-] , J. Hošek [-] , J. Štěpánek [-] - M. Panáček [-]

SK Vizovice
O. Pavelka [-] - O. Štěpaník [-] , J. Adamuška [-] , D. Polách [-] , I. Bielik [-] - L. Sviečka [-] , O. Polách [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.