Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

21.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vsetín neměl s Vizovicemi problém


Branky


0

 Sobotní odpoledne nabídlo zápas prvního týmu s posledním. Vsetín naplno potvrdil roli favorita a utkání vyhrál 5:0. Dvě branky vsítil Alois Fojtík.

 

  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střetnutí mělo zajímavý úvod. Ihned v 1. minutě vyslal na domácí branku dalekonosnou střelu matador Cesnárik a nechybělo mnoho, aby míč skončil za zády brankáře Eliáše. Domácí odpověděli ve 4. minutě, kdy se dostali velmi lehce do pokutového území hostům a po obléhaní svatyně dosáhl prvního úspěchu Jaroš, jehož rána skončila těsně pod břevnem - 1:0. V 8. minutě došlo k nedorozumění mezi zadáky Vizovic, čehož využil Mucha, ale ve skórování mu vystavilo červenou břevno. Po tomto svižném úvodu se tempo hry oboustranně zpomalilo a průběh zápasu se odvíjel mezi oběma šestnáctkami. Až přišla 25. minuta, v níž zahrával domácí Kučerňák rohový kop, na který nejvýše vyskočil Hořelica, míč hlavou prodloužil na Zezulku, a ten rovněž hlavičkou dopravil míč do sítě – 2:0. Od této chvíle se hrálo prakticky na jednu branku, a to vizovickou. Domácí měli jasně navrch a hráči Vizovic jejím akcím často jen přihlíželi. Obrana byla téměř bez práce, poněvadž domácí záloha nepovolila stejně řadě soupeře jakoukoliv rozehrávku a zásobovala útok řadou přesných přihrávek. Ve 39. minutě vyslal z více než třiceti metrů Hořelica svůj „pozdrav“ a mířil přesně. Proti velmi dobře vypálenému projektilu neměl gólman Pavelka šanci – 3:0. Do konce první půle Vsetínští ještě jednou zahrozili, ale tentokrát byl Pavelka na místě a překonat se nenechal.

 

Druhý poločas začal Vsetín velkým náporem. Do útoku se zapojili i obránci a byl to Dulík, jehož tvrdou střelu vyrazil Pavelka, nejzaměstnanější muž v týmu hostů, na roh. Vizovice se dostaly za půlící čáru v 53.minutě, v níž Štěpaník vyslal na Eliáše polovysokou střelu, která ho však nemohla ohrozit. I když hráči Vsetína viditelně ubrali na plynu, stále drželi míč na svých kopačkách. Chybělo jen střelecké zakončení. Velmi blízko k dosažení gólu měli v 73. minutě, kdy střídající Matůš postupoval po pravé straně, poslal prudký centr po zemi do velkého čtverce, ale nabíhající Kučerňák byl o něco pomalejší a na míč nedosáhl. Po této situaci domácí opět přidali a prahli po další brance. Jejich úsilí korunoval v 84. minutě Fojtík A., jenž si naběhl do pokutového území a přízemní střelou do protipohybu brankáře dosáhl čtvrtého úspěchu – 4:0. To již odevzdaný soupeř nekladl žádný větší odpor a soustředil se především na defenzívu. Přesto však Vizovičtí ještě jednou kapitulovali. V 89. minutě po obléhání jejich branky se v šestnáctce nejlépe orientoval znovu Fojtík A, který uzavřel stav utkání na - 5:0.  

 

Vítězství, na které se tentokrát Vsetínští ani moc nenadřeli, je naprosto zasloužené a počet gólů zdaleka neodpovídá poměru sil na ploše. Nyní vchází vsetínský tým do rozhodující fáze krajského přeboru, kdy bude mít v řadě sérii utkání pravdy s mužstvy z horních pater tabulky.



Sestavy


FC Vsetín
J. Eliáš [-] - J. Maček [-] (46. A. Fojtík [-] ) , D. Dulík [-] , M. Bělaška [-] , J. Zezulka [-] - A. Mucha [-] (46. J. Cahlík [-] ) , T. Kašpar [-] , R. Kučerňák [-] , M. Jaroš [-] , P. Fojtík [-] - P. Hořelica [-] (70. L. Matůš [-] )


Hráči zápasu: A. Fojtík .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.