3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2019 18:30

6.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Baťov zastavil vítěznou sérii Holešova


Branky


11

V pátečním podvečeru se na stadionu v Otrokovicích utkal domácí Baťov proti dosud neporaženému celku z Holešova. Před velmi slušnou návštěvou se po půhodině hry trefil domácí Žáček. Stejný hráč poslal po příchodu ze šaten domácí do dvoubrankového vedení. Deset minut před koncem stvrdil Krajča tříbrankovou výhru Baťova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel v první půli do vedení Žáčkem

Diváci viděli další zajímavé utkání. V úvodu zápasu to byla více taktická hra, ale postupem času jsme se i díky většímu držení míče dostávali do gólových příležitostí, které jsme až trestuhodně neproměňovali. Po většinu prvního poločasu jsme byli lepší týmem a zaslouženě jsme šli ve 29.minutě do vedení, když se v pokutovém území dobře zorientoval Ondra Žáček a prostřelil hostujícího brankáře. Druhý poločas jsme začali opět velmi aktivně, pokračovali v dobrém výkonu a když centr Ondry Žáčka zapadnul do šibenice branky hostů, zdálo se být utkání rozhodnuto. Hosté ovšem nesložili zbraně a snažili se dále o vstřelení minimálně kontaktní branky. Naši kluci ovšem hráli velmi dobré utkání a při větší produktivitě mohli zápas rozhodnout dříve než v 79.minutě, když se po krásné křídelní akci prosadil Pavel Krajča. Velkou pochvalu zaslouží všichni hráči za předvedený výkon ale i diváci společně s fanklubem SKB, kteří vytvořili výbornou fotbalovou kulisu.

Domácí v závěru stvrdili svoji výhru

"Ze soupeře jsme měli díky jeho dosavadním výsledkům respekt a snažili se jej příliš nepouštět do hry, což se nám většinu zápasu díky dobrému pohybu vepředu a obětavosti vzadu dařilo. Škoda dalších neproměněných šancí, snad si to kluci schovávají na další zápasy" hodnotil zápas Hynek Bršlica, funkcionář klubu SKB.



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Hynek Bršlica, člen VV SK Baťov: Z naší strany to byl velmi podařený zápas, kde jsme ještě neproměnili další brankové příležitosti.

SFK Elko Holešov
web Holešova:



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - M. Bína [-] , J. Sotolář [-] , Z. Ondráš [-] (87. V. Zapletal [-] ) , P. Bršlica [-] , J. Dvořáček [-] (89. A. Bršlica [-] ) , M. Vitásek [-] (80. J. Rusek [-] ) , J. Kašík [-] , M. Zapletal [-] (83. D. Holman [-] ) , P. Krajča [-] (89. J. Štefka [-] ) , O. Žáček [-]

SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Charuza [-] , V. Matulík [-] (69. R. Paštěka [-] ) , M. Třasoň [-] , D. Čep [-] - P. Polomík [-] , R. Sumec [-] , D. Paták [-] (80. M. Janál [-] ) - J. Navrátil [-] , S. Uličný [-] , Z. Horák [-] (77. A. Hrbas [-] )

ŽK: 66. M. Bína , 89. J. Kašík - 79. D. Čep , 89. S. Uličný .
Hráči zápasu: R. Vitásek , O. Žáček - R. Sumec .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: DOROTÍK Jan - KORCH Jan, POSPÍŠIL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Pavel Miklas
Tip experta: výhra domácích

Otrokovický Baťov přeruší vítěznou sérii Holešova

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza