0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce vezou tři body z horké nýřanské půdy


Branky


9
Domácí měli v tomto utkání co napravovat, vysokou prohru z minulého týdne nikdo nečekal. V zápase nastoupili však bez svého kanonýra Honzy Cvachoučka. Ledce přijely s tím, že nemají co ztratit. Zvláštní příchuť v zápase byla pro jejich hráče Honzu Mareše, který přijel do Nýřan rovnou z porodnice, narodila se mu dcera Eliška.  
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli v prvním poločase lepším týmem

Kdo čekal na úvodní nápor domácích, byl na omylu. Naopak hosté z Ledců byli v prvnim poločase aktivnějším týmem, domácí přestřīleli ve střelbě na branku. Více se pohybovali, proto měli častěji míč na svých kopačkách, snažili se kombinovat, být v utkání dominantní. Přesto po nevyužijí několika příležitostí mohli litovat. Nýřanští po nekolika akcích mohli jít do vedení. Nejprve svou šanci neproměnil Aliyev. O několik minut později trefili ze standartní situace břevno branky hostů. Po těchto neproměněných šancí přišel zasloužený trest, kdy nikým nehlídaný Honza Mareš se ve skrumáži nejlépe zorientoval a stylem, když nevíš co s míčem vystřel, poslal hosty do vedení 0:1. To vše se stalo ve 34.minutě a novopečený tatínek poslal své dceři Elišce nejhezčí dárek.

 

Do poločasu si hosté ještě vytvořili několik šancí, ale domácí naděje držel brankář Fait, také ale střelecká nemohoucnost Ledců. Do kabin tak šli určitě spokojenější hosté, které ale mohlo mrzet, že z těch spousta šancí, co v prvním poločase měli, nedali více branek. Domácí jestli chtěli pomýšlet na nějaký bodový zisk, museli se v druhém poločase zlepšit.

Tlak domácích ve druhém poločase branku nepřinesl

O přestávce v kabině domacích muselo být pěkné  dusno,  protože do druhého poločasu nastoupilo úplně jiné mužstvo. Aktivnější, běhavější, důraznější, s hladem po vyrovnávací brance. Domácí si vytvořili spoustu nebezpečných situací, které doslova volali po vyrovnávací brance, ale gól ne a ne do sítě spadnout. Několikrát hostům pomohl vynikající brankář Pochobradský, který doslova čaroval a domácí útočníky doháněl doslova k zoufalství.

 

Hosté se nemohli vymanit z tlaku domácích, nedodrželi vepředu balón a valil se na ně jeden útok domácích za druhým. Postupem času se hosté díky tomu, že domácí fotbalisté otevřeli obranu dostávali do nebezpečných brejkových situací, ale nezvládali je v klidu řešit. A protože z domácího tlaku žádná branka nepadla, diváci se už bohužel žádného gólu nedočkali. Utkání skončilo tak trochu překvapivou výhrou hostujícího týmu z Ledců, domácí tak prohráli podruhé za sebou a příští týden opět na domácí půdě s Dolní Bělou budou mít co napravovat. Ledce přivítají doma nebezpečné Všeruby.

 

AUTOR: Miroslav Vozabule



Ohlasy k zápasu



FK Ledce
Jan Mareš- útočník: V prvním poločase jsme byli lepším týmem, měli jsme hodně šancí, škoda spoustu jsme jich ještě nedotáhli do konce, měli jsme dát více branek a zápas by byl klidnější. V druhém poločase byli lepší Nýřan, zatlačili nás, nedodrželi jsme balón. Hodně nás podržel gólman, to je naše jistota. Celkově by utkání slušela spíš remíza, vyhrál šťastnější tým, předvedli jsme výborný týmový výkon. Jsme obrovsky šťastný, výsledek za 3 body má pro nás cenu zlata, z Nýřan se body vozit nebudou. Gól posílám mé dceři.



Sestavy


TJ Nýřany
V. Fait [-] - M. Kováč [-] (71. M. Rosol [-] ) , T. Michálek [-] , M. Routschka [-] , V. Kovář [-] , A. Aliyev [-] , B. Németh [-] (46. P. Kohan [-] ) , J. Šindler [-] , L. Šlégl [-] , J. Rosol [-] , J. Niedermayer [-]

FK Ledce
L. Pochobradský [-] - V. Kabát [-] , K. Helma [-] , M. Prachař [-] , O. Hano [-] , L. Palek [-] , V. Mour [-] , P. Fryč [-] , J. Mareš [-] (88. V. Calta [-] ) , O. Tupý [-] , D. Varga [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLIK Karel - ROUTSCHKA Roman (N), NOVÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích