J. Marek 38.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda po výhře nad Žabovřesky nadále atakuje čelo tabulky


Branky


38. J. Marek
21

Na Dobré Vodě se v rámci 8. kola OP střetla mužstva, která momentálně oplývají výbornou formou. Domácí tým nepoznal od 2. kola chuť porážky a právem se řadí mezi nejlepší týmy soutěže. Ani hosté nezahálí a v posledních 4 zápasech získali parádních 10 bodů z možných 12, což je tabulkou také posunulo do vrchní poloviny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se do přestávky ujali vedení

Zápas se hrál na hodně měkkém terénu, protože na Dobré Vodě dva dny před utkáním pršelo. I přesto, že si domácí vytvářeli více nebezpečných šancí, hostujícím fotbalistům se dařilo úspěšně domácí akce rozbíjet. Přesto se hráči z Dobré Vody dočkali odměny ve 38. minutě v podobě vedoucí branky zápasu. Po rohovém kopu, který přesně rozehrál C. Novotný, si hostující hráči nepohlídali domácího beka Jakuba Marka a ten hlavou k tyči otevřel skóre zápasu - 1:0.

Více šancí měl domácí tým, ale další branky se diváci už nedočkali

Do druhé půlky zápasu aktivněji vstoupili hosté ze Žabovřesk a také mohli velice brzy odpovědět na vedoucí branku domácích hráčů před koncem poločasu. V posledních zápasech ve výborné formě hrající útočník J. Pilný šel sám na gólmana domácích J. Pauera, ovšem trefil pouze jeho. Utkání se poté dohrávalo spíše mezi vápny, i když více nebezpečnějších šancí měli domácí, které se jim ovšem už proměnit nepodařilo a zápas tak získali nejtěsnějším výsledkem ve svůj prospěch.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): Čekal nás velice těžký soupeř, zřejmě zatím nejtěžší. Ovšem nám se teď daří bojovná a tvrdá hra, díky níž znepříjemníme soupeři hru a nutíme je k chybám. Byl to hodně bojovný zápas, řekl bych, že by víc slušela remíza. Je to škoda, ale nic se neděje. My jedeme dál, teď chceme dát všechno do toho, abychom porazili Borovany za jejich výbornou akcičku na jaře!!



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - F. Novák [-] , P. Hoffmann [-] , A. Novák [-] , K. Klíma [-] , Z. Frolík [-] , D. Hostek [-] , J. Baštář [-] , P. Choboda [-] , C. Novotný [-] , J. Marek [-]

TJ Sokol Žabovřesky
V. Eliáš [-] , J. Hüttner [-] , P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , M. Vašíček [-] , L. Formánek [-] , J. Lapeš [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , P. Božovský [-] , T. Hála [-]

Hráči zápasu: J. Pauer , J. Marek .
Místo: Dobrá Voda. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - CAHÁK Michal (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Jiří TOMÁŠEK
Tip experta: výhra domácích

Dobrá Voda je doma velmi silná. Věřím, že je Žáby hodně potrápí, ale všechny body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích