Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

14.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec vydřel tři body


Branky


2

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

V sobotu 2. listopadu byl na hřišti v Kostelci odehrán zápas 1. A třídy mezi místní jedenáctkou a mužstvem Sokola Určice. V prvním pločase byly mírně lepším mužstvem domácí hráči. První vážné varování pro hosty Kostelec připravil hned v první minutě, ale domácí útočník po chybě obrany zamířil pouze těsně vedle branky. V 10. minutě se dostal do dobré pozice kostelecký Holoubek, ale v rozhodujícím momentě mu míč utekl. Ve 24. minutě poslal L. Grulich z pozice levého křídla míč ke vzdálenější tyči kam si naběhl Lužný a hlavičkou zajistil svému mužstvu vedení 1:0,  Po půlhodině hry zakončil zmatky v šestnáctce Určic nepřesnou střelou L. Grulich. Určice toho za celý první poločas směrem dopředu mnoho nepředvedly. Zaujala pouze dalekonosná střela Šlézara, kterou z mírnýmy problémy domácí gólman zneškodnil. Ve 44. minutě se na levém křídle uvolnil Bross, poslal centr ke vzdálenější tyči kam si naběhl Antoníček. který zamířil přesně do prostoru mezi tyč a brankářovo levé rameno - 1:1. Do šaten tak odcházeli aktéři utkání za nerozhodného stavu. 

Domácí po pauze rozhodli

Po změně stran, v 50. minutě se do stoprocentní šance dostal domácí Lužný, ale jeho střelu ze 3 metrů gólman Hýbl zlikvidoval. V dalším průběhu utkání měli více ze hry hosté. Nejprve po Krajíčkově centru Šlézar vystřelil mimo branku, pak po Krajíčkově rohovém kopu Šlézarovo zakončení také cestu do sítě nenašlo. Po hodině hry pro zuměnu skončila Šlézarova hlavička v náručí brankáře. Závěr utkání Určicím nevyšel. V 84. minutě se zapojila do útoku hned pětice domácích hráčů, Chytil uklidil míč do sítě a domácí opět vedli. V tu chvíli Určicím na srovnání stavu příliš času nezbývalo. Definitivní podobu výsledku dal v samotném závěru Lužný. Všechny body tak zůstaly v Kostelci. 



Sestavy


TJ FC Kostelec na Hané
M. Hradečný [-] - J. Zatloukal [-] , M. Lužný [-] (89. J. Fink [-] ) , J. Holoubek [-] , A. Grulich [-] (75. D. Jamrich [-] ) , L. Grulich [-] (64. T. Jurník [-] ) , D. Hruban [-] , O. Chytil [-] , A. Móri [-] , M. Synek [-] , P. Kupka [-] (75. J. Juračka [-] )

TJ Sokol Určice
M. Hýbl [-] - K. Žáček [-] , J. Šlézar [-] , M. Šnajdr [-] (88. P. Čajan [-] ) , P. Bross [-] , J. Kadlec [-] (42. J. Antoníček [-] ) , T. Mariánek [-] (75. M. Mašek [-] ) , V. Krajíček [-] , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-]

ŽK: 52. O. Chytil , 75. T. Jurník , 89. M. Lužný - 63. V. Krajíček , 69. K. Žáček , 89. L. Zelina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Drápal Petr - ŠTĚTKA Zdeněk, ŠERÝ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 04:55

Tip: výhra hostů