4
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - L. Vít [-] (46. L. Cvik [-] ) , R. Kovačík [-] , T. Skála [-] (83. J. Hrubý [-] ) , R. Kotyk [-] , M. Fidranský [-] (66. D. Gottwald [-] ) , P. Ondráško [-] , V. Herman [-] , J. Mádle [-] , L. Šimočko [-] , M. Těžký [-]

TJ Sokol Staré Buky
M. Pelc [-] - R. Wimmer [-] , V. Šošovička [-] , D. Bartůněk [-] (23. A. Týnek [-] ) , D. Koščál [-] , D. Dušek [-] , M. Křižovič [-] (87. J. Prokop [-] ) , J. Makovský [-] , L. Trunkát [-] , Z. Pištora [-] (46. Z. Poznar [-] ) , D. Pálinkáš [-] (80. J. Němeček [-] )

ŽK: 19. L. Šimočko , 26. L. Vít , 53. M. Fidranský , 67. R. Kotyk - 53. M. Pelc , 89. V. Šošovička , 90. D. Dušek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Šnajdr Michal - STEJSKAL Luboš, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 9. 2019 16:44
Hodnocení zápasu
18. 9. 2019 16:35
Utkání začalo dobře,dvě šance které zlikvidoval odchovanec žacléřského fotbalu Michael Pelc dávalo naději na pěkný fotbal.Pak se do toho vložil pan rozhodčí Šnajdr který byl už jednou řešen komisně na KFS HK a začala mela,diskuse,nervozita.Z toho všeho tři hrubé chyby v obraně a poločasové skore 0:3.Druhý poločas se podobal prvnímu.Baníkovci zatlačili ale pan rozhodčí byl opět proti.Hráče nenechal hrát,pletl si strany a nedovolené zákroky posuzoval opačně nebo je nepískal vůbec.Je smutné že rozhodčí se stal hlavní postavou tohoto utkání které mělo vše co má mít.U hostů výborný D.Palinkáš který zařídil výhru zcela sám.Výborně zachytal Pelcík v brance.U domácích lze pochvalit Fidranského který by měl proměňovat své šance a ve druhém poločase Cvika který vystřídal nevýrazného Víta.Pochvala i pro Bucké fandy kteří vytvořili fotbalové prostředí,bylo jich asi 50.Naše hráče nelze zatracovat,druhý poločas odmakali jak se patří.Zápasu by spíše slušela remíza.Chtělo by se také optat na to jak zamezit rozhodčímu(Šnajdr) který nezná fotbalová pravidla v dalším rozhodování v krajských soutěžích.Tento rozhodčí nesplňuje kriteria ani pro soutěž přípravek.
PS:Fotbalová pravidla jasně říkají že: brankař opusí šestnáctku a mimo ni zfauluje pronikajícího hráče,rozhodčí brankaře vyloučí udělením červené karty bez vyjímek.

Pavel Korec (hosté):
Do utkání jsme vstoupili dobře,měli častěji míč v držení,ovšem první dvě šance si vytvořili domácí.Dlouho jsme neviděli hrát tak defenzivně tým,který hraje na svém hřišti,zalezlí v devíti hráčích před vápnem.Ve 28´ však vyšla suprově akce dvojici Šošovička Pálinkáš a otevřeli tak skóre utkání,během dalších 11ti minut pak dokonal Pálinkáš hattrick.Druhý pol. jsme již nehráli tak dobře,ale přesto jsme měli utkání pod kontrolou.Pochvala celému týmu a našim fanouškům,kteří nás přijeli opět podpořit.
Komentář (domácí):
Utkání se hodnotí velmi těžko, opět nás rozložil laciný gól a během tří minut dostaneme další dva. Utkání mělo zlomové momenty v neproměnění dvou tutovek Ondráškem a Skálou v první a v nevyloučení našeho odchovance v brance hostí Pelce za podražení Fidranského mimo vápno ve druhé půli. Pozitivem je snaha o zdramatizování zápasu a krásné góly Mádleho a Kotyka, jenže hosté vždy odpověděli smrtícím brejkem. Na rozhodčího se nevymlouváme, ale bohužel byl nejslabším aktérem jinak kvalitního utkání.

Tip: výhra domácích