Branky


5
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - L. Vít [-] (46. M. Fidranský [-] ) , R. Kovačík [-] , P. Ondráško [-] , R. Kotyk [-] , D. Gottwald [-] (61. J. Hrubý [-] ) , J. Těžký [-] (79. T. Hošek [-] ) , T. Skála [-] (73. M. Těžký [-] ) , L. Šimočko [-] , V. Herman [-] , L. Brožek [-]

TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Vočka [-] - M. Jákl [-] (73. A. Forman [-] ) , R. Hendrych [-] , D. Žaba [-] (59. J. Schneider [-] ) , J. Jákl [-] , J. Hažer [-] , J. Zivr [-] , O. Poloprudský [-] , J. Kubelka [-] , P. Macek [-] , T. Krkonoška [-] (61. P. Kiss [-] )

ŽK: 24. D. Gottwald , 42. L. Vít - 18. T. Krkonoška , 68. J. Schneider , 74. P. Kiss .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: Janota Josef - ŠILING Karel, ŽÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 9. 2019 11:09
Hodnocení zápasu
8. 9. 2019 11:00
Sebevědomá Třemešná přijela do Žacléře s tím že si odveze všechny body protože je Baník v krizi,to tvrdili fanoušci i nekteří fotbalisté Třemešné před zápasem.V prvním poločase to vypadalo že kdo dá první branu ,ten vyhraje.Baník opět oslaben o několik hráčů v sestavě se snažil hrát rychlý kombinační fotbal což se moc nedařilo.Těsně před koncem poločasu Roman Kovačík dal krásný gooooool a tím nastartoval všechny včetně diváků kterých přišlo ve škaredém počasí poměrně hodně a potleskem a hlasivkama nešetřili.
Do druhého poločasu nastoupil rychlík Fidranský který je po zranění a hned úroveň zápasu stoupla.Svůj nejlepší zápas odehrál David Gotwald který jezdil po hršti jako motorová myš a minimálně kazil.Podle diváků nejlepší výkon předvedl Lukáš Šimočko který útok Třemešné zcela vymazal z pažitu.Ondraško,Kovačík splnili svou roli střelců a doufejme že jim střelný prach nenavlhne příští sobotu proti Srarobuckým prdům.V brance bude chytat náš odhovanec Michael Pelc.

Tip: výhra domácích