Branky


7
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - P. Ondráško [-] , M. Skála [-] , R. Kovačík [-] , M. Fidranský [-] (68. J. Wara [-] ) , R. Kotyk [-] , L. Brožek [-] (63. J. Těžký [-] ) , T. Skála [-] (46. M. Těžký [-] ) , L. Šimočko [-] , J. Mádle [-] , V. Herman [-]

TJ Sokol Železnice
P. Šuk [-] - J. Mestický [-] (46. M. Daniš [-] ) , T. Bucek [-] , Š. Kracík [-] (68. A. Starý [-] ) , J. Kyselo [-] - F. Kadlec [-] (58. P. Crha [-] ) , R. Klouza [-] (72. J. Nožička [-] ) , M. Beránek [-] , J. Míka [-] , T. Odvárko [-] - D. Barták [-] (82. P. Saal [-] )

ŽK: 30. M. Fidranský - 61. J. Míka .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: Steklík Lukáš - HLAVSA Václav, LUKES Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 8. 2019 11:32
Hodnocení zápasu
26. 8. 2019 11:26
Komentáře- Hosté"Ač mnozí zřejmě čekali jiný výsledek,já musím pouze říci,že Žacléř si výhru za svou bojovnost zasloužil.My jsme odflákli první půli,domácí jsme navíc dostali gólem do šatny nahoru.Druhou část hry jsme již sehráli lépe,ale dva mezní momenty zřejmě rozhodly o výsledku,nejprve způsobem kug-fu připravil náš hráč Klouzu o vyrovnání a navíc ho zranil,pak nás arbitr zbavil výhody,když naši dva hráči mohli jít sami na výborného gólmana domácích.Je to zasloužená facka,pokud pomůže,přišla v pravý čas."

Komentáře-Domácí "Po dvou debaklech chtěl Baník ukázat divákům a hlavně sobě, že fotbal hrát umí. Přijel však soupeř, který byl doposud stoprocentní, navíc s velezkušeným trenérem. První půle byla vyrovnaná, nedůraz v obraně potrestal gólem do šatny Ondráško. Hosté se snažili, tlačili se za vyrovnáním až do závěrečného hvizdu, ale domácí nápor vydrželi a odměnou jim byla druhá branka. Zodpovědněji a bojovněji přistoupili k utkání a zaslouženě slaví první výhru v soutěži. Lehké utkání to však rozhodně nebylo
.
Po dvou nevydařených zápasech přijel do Žaclu team ze Železnice s šesti body a skore 10.1 Docela to nahánělo nejistotu co se stane.Do zápasu nastoupilo již zdravotně v pořádku skoro celé mužstvo což bylo znát.Šmičko,Mádle,Herman vzadu hráli důsledně a nenechali hosty kouzlit a brankově se prosadit.Záložnici domácích nemají tu správnou rychlost,o to jsou bojovnější a drzejší.V útoku řádil Ondraško který zřejmě hraje v životní formě.Doufejne že se k němu přidají další střelci.Domácí v závěru přidali třetí branku kterou sudí neuznal protože brankař hostí při nepovedeném zákroku se skácel jako sovětský hrdina u Stalingradu, rozhodčí hru přerušil.Trenér hostí má pravdu v tom že nejslabší článek toho utkání byl hlavní rozhodčí,obezita mu bránila v rychlé chůzi natož v běhu,ale známe i horší hochy s píšťalkou.Tento rozhodčí prohru Železnice nezavinil.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů