4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


8
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Slavoj Skřivany
P. Jebavý [-] - D. Jebavý [-] , M. Kofránek [-] , R. Žalman [-] , D. Pošík [-] - M. Čapek [-] (74. Z. Churavý [-] ) , J. Škaloud [-] , O. Brzek [-] , R. Saganovskyy [-] (46. D. Bílek [-] ) - J. Dítě [-] , R. Schubert [-] -

TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - P. Ondráško [-] , R. Kovačík [-] , D. Gottwald [-] (66. R. Šklíba [-] ) , R. Kotyk [-] , L. Cvik [-] (60. R. Schneider [-] ) , T. Skála [-] , J. Mádle [-] , J. Wara [-] , M. Těžký [-] , J. Hrubý [-] (52. T. Hošek [-] )

ŽK: 63. D. Pošík , 86. M. Kofránek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Jehlička František - FILIP Miroslav, ŠTĚPÁNKOVÁ Marika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 8. 2019 10:13
Herman, Šimočko, Fidranský, Brožek, M. Skála, Vít a Pek... To je výčet absentujících hráčů základní sestavy. I přesto jsme chtěli odehrát slušnou partii. A to se nám do 50. minuty dařilo. Poté však přišla smolně sražená střela od zad domácího útočníka a vzápětí rychlý brejk a bylo to 3:0. V těžké personální situaci týmu pomohl z béčka Lukáš Cvik a především velký žacléřský srdcař žijící již dlouhé roky v Anglii Honza Wara, děkujeme.

Jen tak mimochodem,Bernartice/Žacléř B se nedostavili k mistrovskému utkání v okresní soutěži.Zřejmě také pro nedostatek hráčů.Jakékoliv informace chybí.Vázne komunikace s diváky a se čtenáři.Oficielní web Baníku http://www.banikzacler.cz/ nefunguje už velmi dlouho.Nadšení a elán který Baník provázel ještě na jaře je ten tam.Hrát krajské soutěže je něco jiného než pralesní ligu.Bylo to už vidět při prvním mistrovském zápase doma se Dvorem.Sehnat 7.pořadatelů byl skoro nadlidský výkon.O jiných aspektech se netřeba zmiňovat,je to pořád stejné a jede se jen setrvačností.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích