Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonava urvala tři body


Branky


4

report....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dalším kole do Stonavy přijel tým Lučiny, který v minulém kole rozdrtil venku neškodnou Libhošť 6-1. My jsme měli odložený zápas, navíc nám chyběl Dittrich, Stanowski, Kloda, Káňa a Szkuta, takže nás nečekal jednoduchý zápas.
Do základní sestavy musel například naskočit téměř bez tréninku Patrik Klus a další hráči nehráli na svých obvyklých pozicích. Nicméně i přes to všechno jsme v parném odpoledni začali skvěle a již ve druhé minutě se po kombinaci dostal před gólmana Koďousek, skvěle naznačil ovšem při zakončení do něj strčil bránící hráč a střela skončila na tyči.
Za pouhé dvě minuty však vyslal Koďousek pěknou průnikovou přihrávku na Bednáře, který předložil míč Zollerovi, který se nemýlil, 1-0.
Gól nás však uklidnil až příliš a trest na sebe nenechal dlouho čekat. I když ruku na srdce, hostující hráč měl ohromné štěstí, když při snaze odcentrovat mu míč skočil, kopl tedy snad kotníkem tak dokonale, že zapadl k překvapení všech za bezmocného Szarowského – snový první zákrok v novém týmu vypadá úplně jinak, 1-1.
A bylo ještě hůř.
Za pouhou minutu se snažil místo odkopu konstruktivně rozehrát Graňák, nicméně míče se zmocnili hosté, kteří svůj brejk využili a rázem se dostali v 7. minutě do šokujícího vedení 1-2. Naštěstí to naše hráče spíš nabudilo a převzali otěže utkání. Hosté se soustředili na obranu a brejky, které jsme jim bohužel čas od času nabídli. Přišla však 16. minuta, ve velkém vápně se snažil uvolnit Bednář, vypíchnutý míč do strany však sebral Žebrok, který našel centrem na úrovni penalty na zadní tyči Ristovského, který se trefil parádně z voleje, 2-2.
Zanedlouho v situaci dva na dva přehráli naše stopery hosté, v poslední chvíli však stihl odkopnout míč Graňák. Po této situaci pokračoval tlak Stonavy. Další krásná kombinace dostala do skvělé střelecké pozice uvnitř šestnáctky Ristovského, který se však místo střely rozhodl zaseknout a vylepšit si pozici, nicméně to mu bránící hráč nedovolil a zhatil tak další loženku Stonavy.
Zanedlouho se kopala standartní situace ze strany, odvrácený míč na velké vápno vracel hlavnou zpět k bráně Mančař tak důrazně, až málem skončil za nejistým gólmanem Lučiny, ten však konečky prstů střelu vytáhl na tyč, od které se míč odrazil do pětky, kde na Bednáře zívala prázdná brána. Ovšem ani tato tutovka neskončila brankou, a tak byl stav stále nerozhodný.
Za pár minut netradičně centroval Zoller, Bednářovu hlavičku s vypětím všech sil vytáhl hostující gólman, bohužel nikdo nedobíhal na dorážku. A znova Bednář, který se řítil ze strany sám na gólmana, nicméně nastřelil pouze boční síť.
Těsně před poločasem zahrával roh Žebrok. Všichni hráči nastoupali do brány, nicméně ani toto nebezpečí gólem neskončilo, když míč na přední tyč netrefil ani Koďousek ani Ristovský a ten skončil dokonce v náručí překvapeného gólmana, který nic neviděl.
Poločas tedy skončil nerozhodně.
Do druhého poločasu jsme nastoupili znovu velmi aktivně a po centru na Bednáře, který byl stažen hostujícím obráncem, jsme dostali možnost zahrávat penaltu. Tu s přehledem v 56. minutě proměnil Zoller a překlopil vedení na domácí stranu, 3-2.
Další tutovku přichystal Bednářovi dobře hrající Ristovský, který si po výměně míče se Žebrokem udělal z hostujících obránců kužely a naservíroval před prázdnou bránu lahůdku, kterou však smolař Bednář pohrdl, když napálil míč do břevna. Domácí dále tlačili a snažili se rozhodnout, ani v další šanci však neuspěl Bednář, který slabou střelou hostujícího gólmana nepřekonal.
S blížícím se koncem zápasu jsme se zatáhli a snažili dohrát utkání tak, aby se už skóre neměnilo. Hosté však dárkem od rozhodčího dostali dva přímé kopy z ideální pozice před 16-kou, po velmi sporných faulech, nicméně oba naštěstí skončili na zdi a můžeme se tak radovat z cenného vítězství a udržení 100% úspěšnosti v nové sezoně!
Již v neděli náš čeká výjezd na kukuřičné pole do Jistebníka, doufejme pro další body.

 

zdroj: https://www.facebook.com/SKStonava/



Sestavy


SK Stonava
R. Szarowski [-] - L. Kurušta [-] (83. L. Němec [-] ) , T. Mančar [-] , J. Žebrok [-] , M. Koďousek [-] , J. Zoller [-] , M. Ristovský [-] , L. Graňák [-] , Z. Bednář [-] , P. Zielonka [-] , P. Klus [-]

Finstal Lučina
J. Kielar [-] - A. Kielar [-] , K. Tomíček [-] , L. Myšinský [-] , J. Myšinský [-] , R. Tomiček [-] , J. Mokryš [-] , M. García [-] , O. Majer [-] (71. M. Bubík [-] ) , R. Kalmus [-] , L. Kohut [-] (46. J. Karkoška [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - DUDA Radim, ADAMEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů