Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov klopýtl v Budějovicích


Branky


33

Hosté byli mírným favoritem, ale domácí se papírovým předpokladům vzepjali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Již v šesté minutě zatáhl po levé straně míč Pařízek, nacentroval před bránu, Kosmák vrátil míč zpět za velké vápno Škodovi, který volejem poslal míč k tyči - 1:0. Poté začal úřadovat v obraně hostí Horecký. Jeho trestný kop s námahou vyrazil Procházka na roh. Podařilo se mu dokonce vstřelit branku, které však předcházel odpískaný faul. Další jeho dalekonosná střela pouze orazítkovala břevno, ale profitoval z toho Kosmák, který míč hlavičkou vrátil do odkryté branky - 2:0. V závěru poločasu skončil oblouček K. Svobody po  rohu Škody na horním břevně.

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle začala tutovkou domácího Kosmáka, ten ale z rohu malého vápna přestřelil prázdnou branku. Skóre změnil o chvíli později Stark po dlouhé přihrávce za obranu - 3:0. Domácí si i dále připravovali šance, ale v této části podržel hosty jejich brankář, když zlikvidoval tvrdou střelu K. Svobody i následnou dorážku Horeckého a bravurně si poradil i s hlavičkou J. Bendy. Po hodině hry si před vápnem pohrál se třemi obránci Pařízek a přihrál Horeckému, který konečně vstřelil regulerní branku - 4:0. Poté měl ještě na noze další gól Kosmák, ale po centru Starka přestřelil prázdnou bránu. Střelu Starka pak vychytal Procházka a následnou dorážku Horeckého vyhlavičkoval z prázdné brány hostující obránce. O čisté konto připravil Jelínka dvě minuty před koncem Eliáš, když ho s pomocí vzdálenější tyčky překonal - 4:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): I když jsme byli více na míči, tak hned z první šance domácích jsem inkasovali. První půlku jsme byli opticky lepší, ale chyběl nám lepší pohyb. Domácí hráli naopak velmi jednoduše, a těch pár šancí, co měli, byly všechny nebezpečné. I v druhé půli jsme brzy dostali branku a pak jsme hru otevřeli, z čehož pramenily šance domácích. Zatímco my jsme se spíše trápili něco kloudného vymyslet, domácí rychle kontrovali po krajích. Dostali jsme facku, která byla potřeba pro uvědomění si, že nic nepůjde samo a tečka.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - P. Benda [-] , Z. Škoda [-] , J. Kosmák [-] , M. Pařízek [-] (71. M. Premar [-] ) , M. Premar [-] , P. Stark [-] , K. Svoboda [-] , V. Novotný [-] , J. Horecký [-] , J. Benda [-]

TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - M. Trnka [-] , A. Svoboda [-] , E. Wendl [-] , Š. Trnka [-] , J. Pýcha [-] (66. J. Krondráf [-] ) , F. Smejkal [-] (80. M. Kovařík [-] ) , J. Pokorný [-] , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] , P. Kittler [-]

Hráči zápasu: P. Stark , J. Horecký .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOCOUR Erik - BÍLEK Zdeněk, PAVELEC Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Radek Toman
Tip experta: výhra hostů

Beranov je v laufu a pokud budou hrát, jak proti nám, určitě v Budějovicích vyhrají. Tipuji tedy jejich výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

těžký tip

Tip: výhra hostů