D. Kunt 70.
2:1p.
(0:1)
13. L. Brož (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle oloupila dalšího favorita soutěže


Branky


70. D. Kunt - 13. L. Brož (vl.)
20

Žihli se po celou sezónu bodově nedaří, ale na co jsou specialisté, tak to jsou domácí utkání proti favoritům soutěže. Ve druhém kole braly všechny tři body za výhru nad Petřínem B, který po tomto kole bude okupovat první místo soutěže. A dnes se jim podařilo obrat o dva body rezervu Rokycan. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nutno podotknout, že do Žihle před sezónou přišlo šest hráčů právě z rokycanské rezervy a i když někteří z nich do tohoto utkání nezasáhli, např. Šindelář, Sefzig nebo nejlepší střelec týmu Pfeifer, domácí byli jistě dostatečně informováni, s čím k nim Rokycany přijedou. Hosté naopak doplatili na zápasů "A" týmu a dorostu, kterých se někteří jedinci museli účastnit a nebyli tak v plné síle.

Utkání to bylo spíš bojovné, než že by se dalo nazývat fotbalem. Převládala hra ve vzduchu, místo na zemi a to nevyhovovalo ani jednomu z týmů. Smůlu si v proklaté 13. minutě vybral domácí Lukáš Brož, který si po jednom z rokycanských centrů srazil hlavou míč do vlastní sítě. V jiných zápasech většinou první inkasovaná branka do sítě Žihle znamenala jejich následný kolaps. Zde však nic takového neproběhlo. Vzhledem k tomu, že hosté sami měli problém se na dostřel branky dostat, hrálo se vesměs vyrovnané utkání až do poločasové přestávky. 

Střídání na jedničku

Ve druhém dějství se obraz hry nijak nezměnil. Postupně s tím něco chtěl udělat rokycanský trenér Zbyněk Drozda, který celkem čtyřikrát v průbéhu druhého poločasu sáhl ke střídání. Avšak bez chtěného výsledku. Zato domácí Robert Otcovský měl šťastnější ruku. Střídal pouze jednou, a to když za Jana Hánu poslal na plac Daniela Kunta. Magická čísla byla opět ve hře a tentokrát se zvíraznila číslice 7. Sedm minut totiž střídajícímu Knutovi stačilo, aby srovnal stav utkání na 1:1. S výsledkem už se nic jiného nestalo, i když příležitosti byly na obou stranách. Vše však obě obrany pokryly. Takže se šlo na penalty, pro Rokycany už potřetí za sebou ve venkovních zápasech.

Jediné zaváhání hostů a dva body bere Žihle

"Penalta se dá pouze špatně kopnout...". A smolnějším týmem byly v tomto případě Rokycany, které jedinkrát neproměnily. A vzhledem k tomu, že v utkání ani žádnou branku nevstřelily, druhý bod zůstal oprávněně a možná nečekaně, domácím hráčům.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér domácích: Byl to spíš boj, než fotbal. Na začátku jsme si vybrali smůlu a pak zaslouženě srovnali. Doufám, že nás tyto důležité body nastartují a do zimní přestávky ještě nějaké další získáme.

FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér hostů: Od nás velmi špatná hra. Nedokázali jsme si pořádně a v klidu přihrát, hodně jsme zmatkovali. Na hřišti hrály spíše individuality, než tým jako celek.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Štěpánek [-] - L. Rázek [-] , O. Čapek [-] , J. Hána [-] (63. D. Kunt [-] ) , L. Milan [-] , M. Morgenstern [-] , L. Brož [-] , J. Kubíček [-] , F. Půta [-] , J. Čapek [-] , J. Šafár [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - M. Drábek [-] , K. Bouše [-] (58. M. Radošovský [-] ) , J. Lev [-] , M. Kužma [-] , O. Varga [-] , F. Stejskal [-] (75. D. Kulle [-] ) , J. Laubr [-] (69. B. Vašíček [-] ) , J. Klír [-] (63. J. Huňáček [-] ) , T. Pliml [-] , M. Chmelíř [-]

ŽK: 22. J. Šafár , 32. F. Půta - 20. O. Varga , 50. K. Bouše .
Hráči zápasu: D. Kunt - K. Bouše .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MIČAN Jan - SCHNEIDER Josef, ŠIMEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Václav Ryba
Tip experta: výhra hostů

První si s posledním na nepříjemné umělce poradí a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 21:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 16:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 14:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 14:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:42

Tip: výhra hostů