F. Róth 27.
F. Róth 46.
M. Knakal 60.
P. Vacík 62. (vl.)
F. Róth 66.
T. Kepka 84.
D. Drudík 87. (vl.)
7:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 17:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč uštědřila Staňkovu debakl


Branky


27. F. Róth , 46. F. Róth , 60. M. Knakal , 62. P. Vacík (vl.) , 66. F. Róth , 84. T. Kepka , 87. D. Drudík (vl.)
23

Na úvod soutěže přivítala Zruč doma nováčka ze Staňkova. Vzhledem k svému velmi dobrému umístění v minulé sezóně byli favoritem zápasu domácí a hosté mohli jen překvapit..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Róth

Od úvodu se potvrdily papírové předpoklady a byla to tak Zruč, kdo po většinu času držel balón. Když už se však domácí borci dostali do šance, tak pálili nepřesně. Tedy až do 27. minuty, kdy otevřel skóre zápasu kanonýr Róth. Staňkov po zbytek poločasu další obdržené brance statečně odolával a sám se mohl dočkat srovnání, jelikož hostující hráči vyprodukovali velké množství standartních situací. Gólman Zach byl ale ve střehu a tak poločas skončil těšným vedením Zruče 1:0.

Zruč spustila kanonádu

Do druhé půle šel Staňkov s tím, že chce co nejrychleji vyrovnat a pokusit se o obrat. Tyto plány ale překazila již 16. vteřina druhé půle, kdy se podruhé prosadil Róth. No a když se v rozmezí 60. a 66. minuty domácí dočkali ještě tří branek, nejrpve udeřil Knakal, poté si dal vlastní branku Vacík a hattrick zkompletoval Róth, bylo po zápase. V závěru utkání navíc zasadil poslední dva hřebíky do rakve Staňkova Kepka a mladík Drudík, který si nešťastně srazil míč do vlastni  brány. Staňkov tak odjel ze Zruče po debaklu 0:7 bez bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Ferenc Róth, kapitán domácích: Moc jsme nevěděli, co od nováčka soutěže čekat, a tak jsme byli připraveni na vše. V prvním poločasu jsme vstřelili pouze jeden gól, ale neproměnili jsme spoustu vyložených šancí. Soupeř nás tak mohl potrestat z nějaké standartky, což se naštěstí nestalo. V druhé půli jsme dali gól na 2:0 už v 16. vteřině a poté už byl zápas v naší režii.




Sestavy


TJ Zruč
M. Zach [-] - F. Róth [-] (68. D. Sperl [-] ) , P. Hucl [-] (61. M. Žižka [-] ) , O. Mašek [-] , V. Tobrman [-] (66. L. Husník [-] ) , M. Knakal [-] , M. Fryček [-] (61. T. Kepka [-] ) , M. Pechman [-] (71. K. Kazda [-] ) , V. Pavel [-] , F. Korelus [-] , P. Korous [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - V. Voves [-] (75. A. Kolros [-] ) , T. Tlustý [-] , J. Vrba [-] , T. Pergl [-] , V. Záhoř [-] , O. Hrdina [-] , F. Dolejš [-] , D. Drudík [-] , T. Doležal [-] , M. Liška [-] (54. P. Vacík [-] )

ŽK: 58. P. Hucl - 24. T. Tlustý .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Pena Miroslav - KULHÁNEK Milan, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Žíla

Expert: Ladislav Hajšman, hráč Rapidu Plzeň
Tip experta: výhra domácích

Zruč vyhraje větším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích