S. Drtina 78. (p.)
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 15:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Olešnice znovu padla, tentokrát nestačila na Novou Ves


Branky


78. S. Drtina (p.) - 26. Z. Holý , 45. Z. Holý , 76. A. Trejbal
21

Do Olešnice zavítal soupeř z nedaleké Nové Vsi, který v minulém kole ztratil a určitě si chtěl zlepšit reputaci. To domácí zatím v nové soutěži nebodovali, takže se už také chtěli odpíchnout od prvního bodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Zápas začal lépe pro domácí, když Pilát hezky uvolnil Horelicu. Tomu se ovšem nepovedlo prostřelit hostujícího brankáře Bartizala. Chvíli na to se na druhé straně dostal ke střílenému centru Trejbal, jeho pokus se nakonec otřel o tyč branky domácího brankáře Krauskopfa. Ve 26. minutě už se mohli hosté radovat. Vávra ze strany poslal míč do vápna, ten se po několika odrazech dostal k volnému Holému a ten se nemýlil – 0:1. Do konce poločasu se odehrávalo spíše bojovné utkání ve slušném tempu. Ve 45. minutě rozehrál domácí Husa špatně autové vhazování, Boháč rychle rozehrál, míč se dostal až k Holému a ten se znovu nemýlil - 0:2. Do šaten tedy odcházeli spokojenější hosté z Nové Vsi.

Druhý poločas

Druhý poločas dále pokračoval ve slušném tempu. Oba týmy hráli bojovně, přišly i nějaké šance, které byly nevyužité. V 67. minutě našel Boháč nákopem Janečka, který efektivně sklepl míč na Trejbala. Ten neváhal a „vzal za ní“ a s tečí domácího hráče vymetl šibenici – 0:3. Hosté se neradovali dlouho, protože hned po rozehrávce dostala Olešnice možnost volného kopu. Husa našel Lechnera, který byl v pokutovém území faulován a rozhodčí Tůma odpískal pokutový kop. K němu se postavil zkušený Drtina a ranou k tyči nedal Bartizalovi, který vystihl směr, šanci. Do konce zápasu se Olešnice dostávala do slibných příležitostí, ale ty většinou končily u vápna, takže si všechny body odvezla Nová Ves. V dalším kole zajíždí Olešnice do Semic a Nová Ves doma hostí Vimperk.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Do zápasu jsme nevstoupili špatně, dostali jsme se do slibné šance, kterou jsme bohužel neproměnili. První gól jsme dostali po hezké kombinaci ze strany hřiště, druhý gól jsem bohužel zavinil já, kdy jsem blbě rozehrál aut, bohužel z toho padl gól do šatny, který nás srazil. Takže se klukům ještě jednou omlouvám! Celkově se hrálo ve slušném tempu, my jsme neodehráli špatný zápas, ale hosté si výsledek zkušeně pohlídali. Je fakt, že oproti minulému zápasu jsme se herně zvedli, musíme dál pokorně a trpělivě makat a body přijdou. Pochválím fanoušky, kterých se sešlo hodně a vytvořili dobrou kulisu. Do dalšího zápasu zajíždíme do dalekých Semic, kde to také nebude jednoduché. Za hráče zápasu zvolím Standu Drtinu a z hostů Zbyňka Holého.




Sestavy


TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - R. Jindra [-] (46. J. Lust [-] ) , M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , M. Koktavý [-] , R. Brousek [-] (65. L. Picek [-] ) , O. Husa [-] , F. Faktor [-] , S. Drtina [-] , R. Horelica [-] , A. Pilát [-]

TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - J. Kohout [-] , Z. Holý [-] , M. Žoček [-] , A. Prokop [-] (80. M. Vrábek [-] ) , A. Trejbal [-] , F. Vávra [-] , D. Pech [-] , T. Novák [-] (74. P. Graman [-] ) , V. Neumann ml. [-] (68. E. Janeček [-] ) , P. Boháč [-]

ŽK: 38. F. Faktor , 56. R. Horelica , 82. J. Lust , 86. M. Lechner - 16. F. Vávra , 28. M. Žoček , 30. M. Vrábek .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Tůma Vítězslav - TALÍŘ Milan, ZABILKA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Věřím, že už si pripíšeme nějaký bodik

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Viktor Kadlec
Tip experta: výhra hostů

Olešnice zatím neuhrála ani bod, v minulém kole dostala čtyři góly, myslím, že Nová Ves vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích