0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 16:30

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté vyučovali domácí z efektivity


Branky


22

Dražicím to po slibném rozjezdu poněkud drhne, což v minulém kole vygradovalo šestigólovým přídělem na hřišti Lomu. Pro návrat do herní pohody si však nemohly vybrat méně vhodného soupeře. Olešník je v laufu, je silný jak dopředu, tak i dozadu a ze všech týmů podává nejstabilnější výkony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho šancí na obou stranách, míče ale končily jen v domácí síti

Úvod zápasu patřil domácím, kteří svou klasickou hrou zpočátku přehrávali hostujícího favorita. Vedoucí gól měl na kopačce M. Hojdar, před kterým po přihrávce J. Štechra zívala odkrytá branka. Ale brankář F. Matoušek předvedl tygří skok a zachránil hosty od takřka jisté pohromy. Domácí dál hrozili centry a auty do vápna hostujícího celku, ale ti úvodní desetiminutovku přežili bez újmy. První pozdrav domácímu brankáři M. Bakovi poslal v 11. minutě M. Grobár v podobě štiplavé střely z 20 metrů. Tu brankář domácích neudržel a dobíhající M. Studnička nepochopitelně poslal míč nad branku. Ve 13. minutě ale se hosté gólu dočkali. Na rohový kop M. Grobára si naskočil D. Tomášek a hlavou trknul balón do sítě -  0:1. Domácí rozhodně nehodlali složit zbraně a dál se tlačili do ofenzivy. Rychlý kontr táhl ve 23. minutě po pravé straně Novotný, který na zadní tyči hledal nabíhajícího M. Stuchlíka, ale proti byl opět výborně chytající Matoušek. Po této akci rozjeli okamžitou protiofenzivu hosté. Diagonální přihrávka Grobára našla rozběhnutého Dudka, ale jeho pumelice z hranice vápna jen zazvonila na břevno domácí branky. 

Olešník se postupem času dostával více před Bakovu branku a zlepšená hra vyústila ve dva slepené góly. Neudržitelný M. Grobár rozehrál v 33. minutě rychle aut na M. Nýdla, který ve vápně hledal nabíhajícího Dudka. Ten ovšem míč přeběhl, stejně si počínali ovšem i bránící Bareš s brankářem Bakou a balón se k překvapení všech zastavil až v domácí síti - 0:2. Za další dvě minuty hosté předvedli sice kostrbatý signál, když se rozehrávkou ze strany snažil překvapit domácí obranu Grobár s Peckou, druhý jmenovaný však stačil ještě v pádu posunout míč na volného M. Šímu a ten bombou pod břevno zvyšoval na – 0:3. Čtvrtý gól měl na kopačce Dudek, kterého opět ideálně vysunul za obranu režisér hostující ofenzivy Grobár. Ale forvard hostů neměl evidentně svůj den a v zakončení selhal. Míč poslal mimo tři tyče. I přes zahozené šance mohli být hosté po půli spokojeni.

Pojistka hostů v podobě čtvrtého gólu sebrala domácím veškeré naděje na zvrat

Druhý poločas začal opatrně z obou stran. Domácí již tolik nenapadli hostující rozehrávku a snažili se být vzadu pozorní, aby tolik nepropadali, jako v první půli. Olešník držel míč na svých kopačkách a snažil se hrát na jistotu. O gól si neustále říkal Grobár, ale jeho dva střelecké pokusy během úvodní čtvrthodiny gólem neskončily, nebylo mu v tomto zápase souzeno, ačkoli by si branku za svůj skvělý výkon zajisté zasloužil. Gólu se hosté dočkali po hodině hry, konkrétně v 62. minutě. Domácí chybovali při zakládání útoku, míče se zmocnil T. Pecka a hosté mohli postupovat 4 na 1. Pecka však překvapivě volil zakončení ze 40 metrů a vyběhnuvší brankář Baka byl proti jeho lobu bezmocný - 0:4. To byla opravdu fotbalová paráda, něco podobného předvedl v 6. kole J. Hoch z Oseku, ale ten pálil z ještě větší dálky. O výsledku bylo tedy rozhodnuto a na hřišti se začalo jiskřit, což vygradovala ve 3 žluté karty během pěti minut, i když jich mohlo být asi i vice. Emoce poté odpadly a hrál se znovu fotbal. Ten ovšem i přes příležitosti na obou stranách už další branky nepřinesl. Olešník si tak připsal 6 výhru v této sezoně a dál vévodí krajskému přeboru. Dražice selhaly v úvodu v zakončení, a to rozhodlo o celkovém vývoji zápasu.

 

Dražice nepodaly špatný výkon a konečné skóre rozhodně neodpovídá tomu, co se na hřišti dělo. Bohužel pro ně a bohudík pro fotbal se hraje na góly a s nulou na svém kontě sotva mohli domácí pomýšlet na úspěch.



Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - M. Veselý [-] , L. Stuchlík [-] (76. M. Mareš [-] ) , J. Štecher [-] , P. Novotný [-] , T. Hořejší [-] (57. M. Šimák [-] ) , M. Horka [-] , M. Hojdar [-] , M. Stuchlík [-] , J. Vlašin [-] , T. Bareš [-]

FK Olešník
F. Matoušek [-] - J. Kalášek [-] , T. Pecka [-] , L. Dudek [-] (70. M. Šahajda [-] ) , D. Tomášek [-] , M. Nýdl [-] (82. M. Jirkal [-] ) , M. Grobár [-] , J. Toth [-] (65. M. Šálený [-] ) , M. Šíma [-] , M. Studnička [-] , D. Heller [-]

ŽK: 60. L. Stuchlík - 64. D. Tomášek , 65. M. Nýdl .
Hráči zápasu: M. Stuchlík - D. Tomášek , M. Grobár .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BROM Josef - ŽUREK Roman, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Karel Korec

Expert: Karel Holzepl
Tip experta: výhra hostů

Tento zápas bude jednoznačná záležitost pro Olešník. Ten svými dobrými výkony navazuje na loňskou úspěšnou sezónu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů