Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá schytala bůra a dvě červené karty. Tragédie a ostuda, omlouváme se našim fanouškům, zní z kabiny


Branky


22

Tipéři Planou proti Vodňanům mohutně favorizovali, ale realita byla úplně jiná. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté určili ráz zápasu už v první minutě, kdy se prosadil Moravec. A po 27 minutách už to bylo dokonce o tři branky. Pak sice snížil Samek, ale dvougólové vedení po půli hostům bohatě stačilo. Nervózní domácí už během první půle nastřádali čtyři žluté karty a v 53. minutě byl Carda po druhé žluté poslán ze hřiště. A nezůstalo u toho. Mladý záložník Samek už o tři minuty později po dalším verdiktu sudího Kollmanna po něm hodil míč a trefil se sudímu do zad. Ten neváhal a byla z toho druhá redka. Planá tak dohrávala o devíti, hosté toho využili až v závěrečné desetiminutovce, kdy se podruhé trefil Moravec a pátý hřebík do plánské rakve zatloukl Bína.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (hrající trenér): To, co jsme předvedli v tomto utkání je naprostá tragédie a ostuda! Jak po stránce některých výkonů, tak zejména po stránce chování! Já ten zápas nechci ani nějak hlouběji hodnotit, protože to byla opravdu katastrofa! Tímto se chceme našim fanouškům od srdce omluvit, za to co jsme předvedli a jakým způsobem jsme reprezentovali náš klub! Doufám, že to v dalších utkáních napravíme a nebudeme za debily před našimi věrnými fanoušky.




Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - O. Hotový [-] , D. Kořínek [-] (73. M. Píchal [-] ) , D. Samek [-] , J. Pintér [-] (63. J. Šteyer [-] ) , D. Kneys [-] , J. Szabó [-] (46. S. Bukharin [-] ) , P. Šteyer [-] (82. J. Lašák [-] ) , T. Pintér [-] , J. Carda [-] , J. Falc [-] (46. L. Kitzler [-] )

FK Vodňany
P. Váverka [-] - O. Hudák [-] , S. Šteier [-] , J. Moravec [-] (85. S. Želízko [-] ) , P. Marchal [-] , M. Brož [-] , M. Otepka [-] , J. Chalupský [-] (52. M. Kvapil [-] ) , L. Benedikt [-] (72. F. Bína [-] ) , F. Šťastný [-] , O. Benedikt [-]

ŽK: 26. O. Hotový , 34. J. Falc , 36. J. Carda , 37. D. Kořínek , 56. T. Pintér , 59. J. Nováček , 85. S. Bukharin - 31. L. Benedikt , 66. M. Otepka , 90. S. Šteier . ČK: 53. J. Carda , 56. D. Samek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - VALEŠ Radek, JURÁŇ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kluci z Plané jistě porazí Vodňany...

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Viktor Kadlec
Tip experta: výhra domácích

Planá má zkušenější tým a věřím, že doma si zápas pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích