Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2019 14:00

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

One man show Davida Neužila, jeho 6 gólů v zápase přebilo všechny události 14. kola KP mužů


Branky


21

Domácí jsou v laufu a kráčí od vítězství k vítězství. Jejich soupeřem byl ale nováček soutěže, který příjemně překvapuje svými výkony. Čekalo se zajímavé utkání, nicméně do role favorita byli jednoznačně pasováni Lomští. Ovšem to, co v tomto zápase předvedl David Neužil, o tom se bude ještě dlouho vyprávět. Naprostá demolice hostů z kopaček jediného muže je unikát i na soutěž formátu krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nenasvědčovala tomu, že se mělo přihodit něco momořádného

Domácí se ihned nastěhovali na polovinu soupeře a nechtěli nechat nikoho na pochybách, že body zůstanou doma. První zářez na pažbu si D. Neužil připsal v 10. minutě, když se vzorně pověsil do vzduchu při rohovém kopu, brankář bez šance - 1:0. Hosté se poté přeci jen osmělili a dostávali se na dostřel domácí branky, ale v její obraně kraloval důrazný Jelen. A jejich pokusy z dálky nebyly přesné. Ve 29. minutě se blýsknul nádhernou střelou Rabiňák, ale jeho střela jen těsně minula pravou tyč. V těchto chvílích tlak domácích sílil a jeho vyústěním byl druhý zásah D. Neužila. Domácí dokonale vyšachovali hostující obranu a Neužil ve 32. minutě dával do prázné, čímž uzavřel gólový účet první půle - 2:0. Nicméně šance se dál rodily, zejména na straně domácích. Ale velkolepé vyústění si ponechali až na druhou půli.

Hosté neměli šanci, domácí je smetli pěti zásahy

Hned zkraje druhé půle se ale po brejku podařilo hostům zásluhou Sedláčka snížit. V 50. minutě se po zmatcích v domácím vápně dostal míč právě k Sedláčkovi, který byl sám před brankářem a pohodlně snížil - 2:1. To byl ovšem poslední světlý okamžik hostů, pak už jen následovaly zmar a zoufalství. Hned o čtyři minuty později si domácí vzali dvougólové vedení zpět a kým jiným, než D. Neužilem. Domácí vystihli rozehrávku hostů, míč se dostal k domácímu útočníkovi a ten svým důrazem dotlačil i přes obránce míč do sítě - 3:1. Pak se dostal ke slovu i někdo jiný než Neužil, i když ten měl prsty, respektive nohy, i v tomto gólu, neboť byl autorem gólové nahrávky. D. Do Trung dostal nahrávku do volného prostoru a upaloval sám na brankáře, kterého posléze chladnokrevně překonal - 4:1. Ještě ani neutichly oslavy čtvrtého gólu a už nešťastný brankář hostů Tesař lovil míč ze sítě popáté. Rychlý brejk do rozhozené obrany hostů zakončil v 66. minutě přesnou střelou hrdina dne D. Neužil - 5:1. Ale domácí útočník stále neměl dost a za další dvě minuty přidal svůj pátý zásah. K tomu mu svým nedůrazem hodně dopomohla stoperská dvojice hostů. Neužil převzal v 68. minutě dlouhou přihrávku právě mezi stopery a ti ho nechali dojít až před brankáře a zakončit - 6:1. Už teď to byl historický zápas, ale domácí forvard ho vyšperkoval ještě jedním zásahem. V 77. minutě byl na jeho osobu spáchán v pokutovém území faul a sudí nekompromisně ukázal na penaltový puntík. Kdo jiný by se mohl k exekuci situace postavit, než právě D. Neužil? Ten si postavil míč a bez problémů přidal svůj šestý a pro hosty konečně poslední zářez na své pažbě - 7:1. Hosté byli opravdu zralí na ručník a závěrečný hvizd rozhodčího byl pro ně vyzvobozením. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom
Jiří Volek, vedoucí Sokol Lom: Když vyhrajete 7:1, nemůžete zápas hodnotit jinak, než velmi vydařený. Od začátku zápasu jsme byli silní na míči a v kombinaci. Už ve 4´ se ocitl sám před brankářem Balogh, ale trefil pouze jeho nohy. Do poločasu jsme dali 2 branky a hosté občas zazlobili pouze z rychlých protiútoků. Na začátku druhého jim jeden vyšel a snížili na 2:1. Rychle jsme odpověděli třetím gólem Neužila a o výsledku bylo v podstatě rozhodnuto. Pak jsme chodili do otevřené obrany a přidali další 4 branky. Všichni hráči, kteří nastoupili podali velmi kvalitní kolektivní výkon. Chtěl bych vyzdvihnout mimořádný výkon Davida Neužila, který tento zápas proměnil ve svojí exhibici. Šest gólů dal a na sedmý přihrál. Jeho výkon byl opravdu neskutečný. Byla radost ho sledovat s jakou lehkostí a chutí si pohrával s obranou soupeře. Víme moc dobře, jak je pro nás důležitým hráčem. Jeho první vstřelený gól v tomto utkání, byl zároveň stým gólem, který jsme dali za rok a půl v KP.




Sestavy


TJ Sokol Lom
L. Chylík [-] (79. P. Kolář [-] ) - O. Kosobud [-] , R. Trantýr [-] - K. Chotovinský [-] (65. R. Voneš [-] ) - - D. Neužil [-] , L. Janů [-] , J. Rabiňák [-] , K. Balogh [-] (70. J. Bosnyak [-] ) , D. Do Trung [-] (73. M. Mařík [-] ) , F. Vysušil [-] , M. Jelen [-]

FK Lažiště
D. Tesař [-] - J. Rauscher [-] (62. J. Linhart [-] ) , J. Macek [-] , J. Albert [-] , D. Sedláček [-] - M. Sedláček [-] , J. Volmut [-] (69. J. Hrbek [-] ) , J. Hušek [-] , M. Hojdekr [-] (69. P. Holub [-] ) , J. Rauscher [-] - T. Vokatý [-]

ŽK: 17. D. Neužil , 35. O. Kosobud - 33. D. Sedláček , 58. M. Hojdekr , 89. J. Macek .
Hráči zápasu: D. Neužil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Lepič Jiří - KAŠTÁNEK Libor, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Karel Korec

Expert: Ladislav Šebek
Tip experta: výhra domácích

Tady pro mě jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích